Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Pocuvajte moje,nebehajte na ine temy ,lebo tam nachytate len choroby,vtipkujem
Dee, prave zajtra budem potrebovat prekladatela. Kde vezís??
ahoj bruni a ostatni.
co nove? kde ste vsetci? rozbalim kufre, a po vas ani chyru, ani slzychu! brunka, mas mail. Milos, ty mi posli, co si mi slubil, ved si mozem preciatat aj v Afrike :))))
dee,ale strata hlasu to sa mi uz nepaci,nemas uz aj priedusky chytene a kasel k tomu ?ja som na to papkala aj panthenol dufam ze som dobre napisal ak nie opravte ma som to cmulkala a viem ze som chodial aj na kalciovky.Moja co to mas za hnusnu anginu a co ATB nic nezaberaju.Netreba zmenit?
na vsetko existuje Dee-odporucam slabomodru satku uviazat okolo krku a tie body su-ako mas nostek-nad tymi "chlopnami"kde mas dierky v nose-take priehlbinky po oboch stranach nosa-stac prstami a rataj do 10 a opakuj neskor.dufam ze moje vysvelenie pochopis-na stratu hlasu-papaj medik.
poznam pani mala poporodnu depresiu,po oboch detoch prvy raz sa to stalo doma, a pri druhom dietatku ju uz v nemocnici mali pod dohladom a zije si skvele prekonala.Viem o tom od pribuznej,ale som sa vtedy o to nezaujimala lebo bola ina ako ja skoro som sa bala,ze to nachytam.To som bola zapredsudkovana.Skoda,keby som nebola mali by ste to z prvej ruky opisane.
brunuska a na anginu a stratu hlasu take body neexistuju? :o)
tish suchaj si to stale-ked ta napadne-urychli uzdravenie-myslim,ze stoji za vyskusanie.
suhlasim s Dee-ked uvidime ten batostek-kaslem na vsetko-na depky,uzkost-bude tu ktosi kto nas bude potrebovat,komu mozme bez obav zverit svoju starostlivost a lasku.
pre Tish a tu lampu pouzivas?
co sa ty moja tishka dopredu bojis,privolavas? hej? ved pockaj,ta take hned prekde.Ale nie je to vazna tema,no treba asi aj lekarov upovedomit ze si mala problemy s depresiou a na to su tiez lieky a tiez rodina,ktora da na teba pozor a ja ved vies ked nebudes mat kde vies kde byvam