Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy, tu lampu este nemam ale tak do dvoch tyzdnov budem mat. juuuj ale sa teskaaaaam!!
brunuska uzi si to aj za nas chore:o)
ano eura alebo libry velmi dobre preratam aj ja :-)))
nechcem byt skodoradostna voci kockam co su chore ale odchadzam do prirody- idem s hafom na rande-vcera sa mi zamiloval do psej slecny :-) ach ta JAR :-)
brunuska urcite si to pozriem, je to zaujimava tema.Idem hladat bledomodru satku
no ja som na PN lebo konecne som mala cas, lebo musim zapal vylezat. a nemozem za to ze prave teraz prislo pekneeee:(
givuska, poriadne sa do toho kufra kukni. Sme sa ti schovali, tie ocka co tam zmurkaju sme my a vyliezame len v noci, tak sa nezlakni.
So mnou toho vela neprelozis, ja som dobra v matike, psychologii, ale cudzie jazyky nie su moje konicky. Ale ked budes chciet preratavat na koruny tak vies kde ma najdes:o)
pisala som o tom v teme Terapia farbami- skus si tam kuknut. bledomodra farba stahuje bolest krku a stahuje aj horucku.vonku tak krasne a vy ste chore??? dufam ze tu od vas nic nechytim :-))
jasne ze budeme- o tom nepochybujme ani na chvilocku!!!
no vcera ma len trosku skrabalo v hrdle a rano som sa zobudila s tym ze neviem hovorit, tak som isla k lekarke, dala mi Duomox1000, na teplotu mam paralen, na bolest hrdla cmulam neo-angin a na vykasliavanie ACC100.
Sranda je ze po uziti paralenu mi stupla teplota este viac. Vseobecne nie je vysoka 37,8, ale mne v zivote nestupla teplota nad 38, takze uz teraz mi je na h...o.
Brunuska a preco bledomodra satka, mam len ruzovu(ruzovu zo srdca neznasam, ale co uz)
ee, budeme skvele mamimky!!!