Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

ano eura alebo libry velmi dobre preratam aj ja :-)))
nechcem byt skodoradostna voci kockam co su chore ale odchadzam do prirody- idem s hafom na rande-vcera sa mi zamiloval do psej slecny :-) ach ta JAR :-)

tish

no ja som na PN lebo konecne som mala cas, lebo musim zapal vylezat. a nemozem za to ze prave teraz prislo pekneeee:(

Dee

givuska, poriadne sa do toho kufra kukni. Sme sa ti schovali, tie ocka co tam zmurkaju sme my a vyliezame len v noci, tak sa nezlakni.
So mnou toho vela neprelozis, ja som dobra v matike, psychologii, ale cudzie jazyky nie su moje konicky. Ale ked budes chciet preratavat na koruny tak vies kde ma najdes:o)

brunuska

pisala som o tom v teme Terapia farbami- skus si tam kuknut. bledomodra farba stahuje bolest krku a stahuje aj horucku.vonku tak krasne a vy ste chore??? dufam ze tu od vas nic nechytim :-))

Dee

no vcera ma len trosku skrabalo v hrdle a rano som sa zobudila s tym ze neviem hovorit, tak som isla k lekarke, dala mi Duomox1000, na teplotu mam paralen, na bolest hrdla cmulam neo-angin a na vykasliavanie ACC100.
Sranda je ze po uziti paralenu mi stupla teplota este viac. Vseobecne nie je vysoka 37,8, ale mne v zivote nestupla teplota nad 38, takze uz teraz mi je na h...o.
Brunuska a preco bledomodra satka, mam len ruzovu(ruzovu zo srdca neznasam, ale co uz)