Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dakujem.Aj ty sa drzkaj a vela sa usmievaj (ja sa tak bojim,ze mi ta radost zase odide,ze to s nou az prehanam)
panika:)))som veľmi, naozaj veľmi rada, že sa konečne cítiš lepšie:)))len sa držkaj, a usmievaj sa:)))
kujem moja lenočka:))dnes som si bola zacvičiť pilates, bolo fajn, len tie závraty ma kusok trápili, ale určite to bude z počka..zajtra nám bude snád lepšie..ako znova chodím na prax, zas ma začína trápiť chrb.,iba 4 hod. no krčím sa , sedavé zamest.nie pre mna:((
ano panika počko bolo dobré, len barometer máme klesnutý na dážd:((tak ja tieto moje stavy pripisujem tomu, niečomu musím:))
ooojjj, dnes ste sa veeelmi rozkecali, nestíhala som za vami čítať, to nejakých 12 strán už o 12-tej ked som prišla domov:))ale, treba treba..to je dobré, medzi spolubojovníkmi:))))
sweetberry..vítam Ta na tejto téme, síce som tu tiež asi len 2 mes., ale títo ľudia mi vo veľkom pomohli!!!!Je to super skupinka:)))
stačí otvoriť ubolenú dušičku, tu ťa ľudia pochopia, a dajú ti silu, uvidíš!!:))držkaj sa , no a samozrejme Všetci ostatný:))cmuky Vám na líčkam, aj tým s ktorými si nedopisujem tak často:))ste moja záchrana,Veľké DAKUJEM VAM!!!!!!!!
inak tishi moja, ty si co dnes mala take myslienky...je ti dlho domka ze....ale mysli na pekne veci,a deticky mat budeme:-)))a aj sa vyliecime neboj!
to sweetberry
nic si z toho nerob,kludne kecaj.keby si videla,ako som sa registrovala ja.Vobec mi to neslo (som velmi zrucna a prakticka) a po case som zabudla,aky nick som si vymyslela.Kedze som nevedela,ze pri prihlaseni nepouzivam nick ale mailovu adresu, musela som si dat nove meno (som postrach matrikarok).Teraz mam take presne a vystizne-ale zas sa neodvazim prispievat do urcitych tem.No s takym nickom :-)
a kde ste vsetci zalezeni, ze by u Dee v postelielke?
to milosko
to B som hladala ako pokracovanie k sweetberrynmu A
to mijka
pocko bolo super.Ja sa vzdy na nieco vyhovaram-najnovsie na fazy mesiaca.Vcera bol spln.Ale aby som neklamala,mne je uz par desiatok hodin tak dobre,ako uz davno nie.Ani spln na mna nema.
Chodim sa vykecavat do temy-netemy a je mi dobre.KLedze forum je verejne,nerozpravam sa sama so sebou.A je mi fajn,fajn,fajn
mijka, aj mna poobede dostala zavrat, meni sa pocasie je to normalne, neboj depku mat nebudes, nedovol!
ajoj swwet-berry:-)...dufam ze sa mas dobre
ahojte:)
chcem sa Vás opýtať či aj na Vás malo dnešné počasie ako keby zlý vplyv, myslím tým nesústredenosť, závraty a pod./ako počko bolo dobré/len ten studený front ktorý prechádza, hádam mi je blbo len z toho..vracajú sa mi závraty:((tak som sa zľakla:((z toho bude zas depka:(
no ludkovia kde ste?ja som si len skusala ci mi to uz ide len som teraz taka rozdelena na dve na sweet a na berry pretoze sweetberry mi na mail nedoslo teda ten kod a uy to vypisovalo ze ho niekto ma no to ja ho mam ale nemam kod takze sa nemozem prihlasit tk som si poslala kod na iny mail sweet_berry
bla bla bla to vam tu vykecavam somariny:-D