Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

mijka

kujem moja lenočka:))dnes som si bola zacvičiť pilates, bolo fajn, len tie závraty ma kusok trápili, ale určite to bude z počka..zajtra nám bude snád lepšie..ako znova chodím na prax, zas ma začína trápiť chrb.,iba 4 hod. no krčím sa , sedavé zamest.nie pre mna:((
ano panika počko bolo dobré, len barometer máme klesnutý na dážd:((tak ja tieto moje stavy pripisujem tomu, niečomu musím:))
ooojjj, dnes ste sa veeelmi rozkecali, nestíhala som za vami čítať, to nejakých 12 strán už o 12-tej ked som prišla domov:))ale, treba treba..to je dobré, medzi spolubojovníkmi:))))
sweetberry..vítam Ta na tejto téme, síce som tu tiež asi len 2 mes., ale títo ľudia mi vo veľkom pomohli!!!!Je to super skupinka:)))
stačí otvoriť ubolenú dušičku, tu ťa ľudia pochopia, a dajú ti silu, uvidíš!!:))držkaj sa , no a samozrejme Všetci ostatný:))cmuky Vám na líčkam, aj tým s ktorými si nedopisujem tak často:))ste moja záchrana,Veľké DAKUJEM VAM!!!!!!!!

lencok

inak tishi moja, ty si co dnes mala take myslienky...je ti dlho domka ze....ale mysli na pekne veci,a deticky mat budeme:-)))a aj sa vyliecime neboj!

panika

to sweetberry
nic si z toho nerob,kludne kecaj.keby si videla,ako som sa registrovala ja.Vobec mi to neslo (som velmi zrucna a prakticka) a po case som zabudla,aky nick som si vymyslela.Kedze som nevedela,ze pri prihlaseni nepouzivam nick ale mailovu adresu, musela som si dat nove meno (som postrach matrikarok).Teraz mam take presne a vystizne-ale zas sa neodvazim prispievat do urcitych tem.No s takym nickom :-)

panika

to milosko
to B som hladala ako pokracovanie k sweetberrynmu A
to mijka
pocko bolo super.Ja sa vzdy na nieco vyhovaram-najnovsie na fazy mesiaca.Vcera bol spln.Ale aby som neklamala,mne je uz par desiatok hodin tak dobre,ako uz davno nie.Ani spln na mna nema.
Chodim sa vykecavat do temy-netemy a je mi dobre.KLedze forum je verejne,nerozpravam sa sama so sebou.A je mi fajn,fajn,fajn

lencok

mijka, aj mna poobede dostala zavrat, meni sa pocasie je to normalne, neboj depku mat nebudes, nedovol!
ajoj swwet-berry:-)...dufam ze sa mas dobre

mijka

ahojte:)
chcem sa Vás opýtať či aj na Vás malo dnešné počasie ako keby zlý vplyv, myslím tým nesústredenosť, závraty a pod./ako počko bolo dobré/len ten studený front ktorý prechádza, hádam mi je blbo len z toho..vracajú sa mi závraty:((tak som sa zľakla:((z toho bude zas depka:(

sweet_berry

no ludkovia kde ste?ja som si len skusala ci mi to uz ide len som teraz taka rozdelena na dve na sweet a na berry pretoze sweetberry mi na mail nedoslo teda ten kod a uy to vypisovalo ze ho niekto ma no to ja ho mam ale nemam kod takze sa nemozem prihlasit tk som si poslala kod na iny mail sweet_berry

bla bla bla to vam tu vykecavam somariny:-D