Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale prosim ta tish, tak mame novu diagnozu-predporodnu, alebo predtehotensku depresiu. A myslim, ze ju mame vsetky. Ked si predstavim, ze moja mama uz mala v mojom veku dve deti, tak mam z toho blby pocit, ze ci by som to aj ja zvladla.
Ale myslim, ze ked to pride, tak nase materinske pudy budu fungovat na milion % a my budeme skvele maminky.
brunuska a ako dlho?ako casto?
Dee tak toto su moje obavy, ci to zvladnem a ci na to budem pripravena..ale asi nikdy nebudem.
tish mozes si to masirovat aj bokom prstov-nemusis bruskami prstov.
brunuska dakujem, len maly problem, s gel. nechtami mi to nejdeee :((( :)) ale nie, dakujem, za radu. o akupresure a vseobecne akupunkture a roznych tychto metodach vela neviem, no ked budem este na PN tak si asi nastuduem volaco, lebo len citam kadejake blbiny na nete a potom mam haluze a "tazke" zamyslanie nad sebou. uaaaa :( ale zacinaju telenovely, to znamena, ze je cas na popoludnajsi spanok. a mozem si spievat este tancovala by som az sa trasiem :(((((( a nemozem!!
su to hrcky na penise-vsetky kategorie-dami poctivo studuju Hi :-))
dakujem Dee za vysvetlenie-tak dufam ze moje hormony budu ok.
kde je ta pupacikova tema, ja ju neviem najst. Asi som slepa
no a ta precitlivenost moze vyustit do tej poporodnej depresie, pri ktorej mam len nejake delenie do MKCH10
tak pri poporodnej depresii, ma to odkazalo na poporodnu precitlivenost a teraz citujem: sklon k depresivnej nalade a sklucenosti, ktory sa u niektorych matiek prejavuje po porode, suvisi s hormonalnou prestavbou a vacsinou velmi rychlo zmizne`u starsich zien tato prestavba nemusi prebiehat tak uspesne alebo sa mozu pripojit psychologicke obavy z toho, ci zena rolu matky zvladne
pre tish- masiruj si oblast nad hornou perou-pod nosom-je to akupresura nachadzaju sa tam zenske organy-teda ich body.normalne tri prstami.vyskusaj. a vobec sa ti necudujem ked si chora-ze myslis na blbiny a psychika je v prdeli.rychle uzdravenie.