Astrálne cestovanie - riziko?

Príspevok v téme: Astrálne cestovanie - riziko?
1kolka1

ahojte... nedavno somm o tom dost citala a zaujalo ma to...chcela by somm to skusit ale bojim sa ze sa mi nieco stane ...niektory pisu ,ze ked tam stretnes nejaku zlu bytost a nezbavis sa jej ,moze sa ti preniest do zivota ako nejaky smutok alebo problemy .. vazne ma to laka ,len sa bojim tohoto..mate s tym niekto nejake skusenosti ? od kolkych rokov sa to moze robit ? a este jedna dolezita otazka...ako sa vratim do svojho tela ?

dakujem za odpovede :)

doubledog

potrebujes nieco, co ta bude "kotvit" tu vo fyzickej realite, co ti zabrani uletiet, pomoze ti vratit sa.
a potrebujes mat nieco, co ta ochrani v astralnej dimenzii.
samozrejme, nic z toho nefunguje na 100%, zalezi od toho, na co natrafis.

Nela41

A podarilo sa to aj niekomu naozaj, či len paniam z rozprávania? Ja som to skúšala veľa krát rôznymi spôsobmi a nikdy ani náznak toho, že by sa to malo podariť tak preto sa pýtam

Iuvka

mohol by si blizsie popisat, ako to prebiehalo, ze Ta ta pani \"uzdravovala\"?
myslis, ze kazdy moze astralne cestovat, alebo len vyvoleny?
len dnes som sa o tomto dozvedela a pani, ktora mi o tom rozpravala, cestovala astralnym sposobom a samozrejme podotkla, ze je to aj nebezpecne. raz to zazila, ale viac sa nehodla podstupit take riziko. ja sa velmi do toho nevyznam, ale zaujalo ma to a tak hladam nejake vysvetlenia, informacie atd.

peterPetrik

upisanie sa diablovi...:) :P
-ci uz na to veris,alebo nie.
napisem toto:
ak aj nieje Boh a jeho anjely a diabol a demoni.
Tak je nejake dobro, ktore nas a nase schopnosti presahuje... a k nemu protipol-zlo
Verim v to, ze niektori ludia dokazu zvlastne(nadprirodzene veci)-vestenie, liecitelstvo, astralne cestovanie.......
A to preto, ze sa montuju do tychto veci, ze "spolupracuju" s bytostamy nad nase chapanie....?

Kazdopadne. Chcem svoj zivot prezit pokojne, bez psychyckych problemov atd.
Tak sa budem tymto veciam vyhybat ako sa len da...
Pocul som o vela pripadoch ludi, ktori boli napr. satanisti kvoli stylu a doteraz maju velke psych. problemy.

Za to my to nestoji, ked chces zazit dobrodruzstvo, asi by som ti radil nieco ine

J111

Fakt to radsej neskusaj, lebo vsetko, co by si videla, by bol vyplod tvojej psychiky, ktora by dostala poriadny sok.

J111

Radsej na take cestovanie zabudni cim skor, znicis si uplne psychiku a skoncis na psychiatrii. Je to hazard so psychikou, len silne osoby toto dokazu bez ujmy na zdravi. Mne jedna pani tak pomohla, ze sa najprv dostala do astralu a tam zo mna odstranovala negativnu energiu. Brutal, mozem povedat. Dostat sa do duchovneho sveta a este tam cosi spravit, klobuk dole, ale ja by som toto nikdy nerobil. Pre vlastne dobro.