GoFruit
mas pravdu, napisala som to, nevyjadrila som sa presne, chcela som povedat, ze Agartiovo poznanie je obmedzene a ze nie je tolerantny k nazorom a zazitkom inych (Ak niekto tvrdi, ze astralne cestoval, je to klamar, podvodnik a manipulator), len preto, ze ja taky zazitok nemam, nebudem predsa tych ktori ich maju nazyvat podvodnikmi a manipulatormi, co je fakticky vlastne aj obmedzene myslenie, clovek velkoryseho myslenia takto predsa nezmysla
Ovecka
:-)) to si cely Ty, tak Ty mas podobne zazitky, ale aj napriek tomu ich negujes lebo vies, ze to nie je mozne, negujes to pretoze sa to vymyka Tvojmu logickemu uvazovaniu, ja pripustam veci, ktore nasim mozgom nejde obsiahnut, duchovny svet je tak zlozity, ze nejde ho logicky popisat, my dvaja sa nezhodujeme, ja som idealista a Ty materialista, este sa Ta opytam, ked hovoris, ze vies, ze to nie je mozne, teda si myslis, ze uz vsetko vies?, ooo, to by bola mega trufalost, uz som to raz povedala, ze cim viac vieme, tym viac si uvedomujeme ako malo vieme, ale pravdepodobne nesuhlasis ani s tymto mojim (a nielen mojim) tvrdenim, no je to tak, dvaja ludia s opacnym svetonazorom si nemozu rozumiet, ale mozu byt tolerantni voci nazorom toho druheho, nie vsetci vidia svojho mrtveho dedka, ale aj ten co ho vidi, este nemusi vyhrat v sportke, plati to aj obratene, ten co nevidi svojho dedka po smrti moze vyhrat na sportke, co je ekzaktne moj pripad, nemam schopnost vidiet mrtvych, ale som vyhrala prvu cenu v sportke, o katastrofach, ktore spominas, sa sniva iba ludom so zvlastnymi schopnostami, nie kazdemu a teda ani nie pilotovi, skus sa aj Ty nad tym zamysliet, tiez si myslim, ze psy vidia duchov, ale pravdaze Ti to dokazat neviem, tak si zober napriklad orla, ten ma rozhodne ostrejsi zrak ako clovek, dovidi svojho zajaca z ovela vacsej vzdialenosti ako Ty alebo ja, alebo dalsi priklad o vacsej vnimavosti zvierat, pred zemetrasenim migruju z daneho uzemia a to je dokazane, kym nic netusiaci ludia ostavaju v budovach a su zasypani, moj stary pes sa bal burky a vycitl ju aj niekolko hodin predtym ako nastala, ked som ho nasla zalezeneho pod vanou, vedela som, ze burka nie je daleko, alebo sledoval si reakciu mravcov pred dazdom?, ak sledujes prirodu s otvorenymi ocami, vela sa mozes od zvierat dozvediet