Astrálne cestovanie - riziko?

Príspevok v téme: Astrálne cestovanie - riziko?
1kolka1

ahojte... nedavno somm o tom dost citala a zaujalo ma to...chcela by somm to skusit ale bojim sa ze sa mi nieco stane ...niektory pisu ,ze ked tam stretnes nejaku zlu bytost a nezbavis sa jej ,moze sa ti preniest do zivota ako nejaky smutok alebo problemy .. vazne ma to laka ,len sa bojim tohoto..mate s tym niekto nejake skusenosti ? od kolkych rokov sa to moze robit ? a este jedna dolezita otazka...ako sa vratim do svojho tela ?

dakujem za odpovede :)

dany05

Úplna pohoda. Cestoval som už viackrát a nič zlé sa mi nestalo. Niektoré zážitky boli tak krásne a silné, že mi dali veľa energie a tiež som sa upevnil v tom, že existuje niečo viac, ako tento fyzický svet.

0vecka

Ja mam tiez podobne zazitky. Out of body experience ale myslim ze sa drzim natolko pri zemi ze som schopny uznat ze som tieto skusenosti nemal. Inak zaujimave ze si vsetci lietaju ale akonahle sa spravi nejaky experiment typu na skrinu v miestnosti dam nejake pismeno a lietajuca dusa ma potom povedat ake to bolo pismeno tak to zrazu nefunguje. A vsetky tvrdenia pridu az po funuse. Typu vedel som ze moj stary otec zomrel atd.

ufff

mne sa to stalo, ale uplnou nahodou...zaspala som cez den na sedacke v obyvacke pocas spanku som videla vsetko co sa deje okolo mna, videla som co ide v telke, ako tam sedi brat a pozera televizor ako keby ma nieco tahalo s tej sedacky dole len som sa nevladala postavit a viem, ze som sa strasne chcela zobudit len som nevedela,snazila som sa otvorit oci a nic a uz som sa bala co sa deje...nakoniec som sa zobudila so strachom, ze co to bolo...odvtedy sa mi to nastastie uz nestalo a dufam, ze sa ani nestane, ale pocula som, ze je to nebezepecne lebo sa nemusi clovek vratit naspat do svojho tela...

0vecka

lol jj treba sa bat asrtralneho cestovania :) podla mna su ovela dolezitejsie veci ktorych sa treba bat najme realnejsie veci alebo lepsie povedane realne veci

Beno2

Ježiiiš ľudia hovori z vás strach ako hrom :D :D :D...samozrejme všetko ma svoje rizika,ale tie sa zdvojnásobia,ak tomu uverite...Ak máš jednoducho chuť to vyskušať,tak to asi niečo znamena...Najprv by som si o astralnom cestovani zistila všetky podrobne informacie a vybrala sposob,ktory ti najviac bude vyhovovať ako vysť s tela von...a druha vec (podla mna ta najzakladnejšia) je spojiť sa zo SPRIEVODCOM ! :) potom ti nič nehrozy,pretože práve STRACH priťahuje k tebe bytosti (entity) ktoré sa nim živia...a neboj nieje to upisanie diablovi,pretože Boh (dobro) ani diabol (zlo)je vyplod našej mysle...Boh nieje žiadna bytost,ktorá hovori toto možeš toto nie...,,Boh´´ sa nachadza v každom z nás,všetko čo existuje pochadza z neho,to znamena,že tymto že existujeme sa Vesmir rozpina a spoznáva samo seba ale to je iná tema :D...Keby astrálne cestovanie bola brána do pekiel tak ju asi miliony ludi na svete nevyuživa :D

www.youtube.com

posol

Trosku ak vam to pomoze.
Male som s tim skusenost, a to bez toho aby som vedel o co ide.. ani sa mi nesnivalo o tom ze co to je astralne cestovanie a ani som nemal o niecom podobnom potuchy.. Prvy krat to prislo samo mal som mozno 18 rokov / teraz mam peknych 33 / ... isel som spat ako kedykolvek predtym a len tak som si lezal a snazil sa zaspat... zacitil som chlad na svojom tele a zvlasny bzukon niekde v spankovej oblasti... nevedel som o co ide nechal som to tak az som zacitil ako sa mi dvihli ruky ktore v podstate nehybne lezali... strasne som sa zlakol a trhol som zo sebou ze ten chlad sa este viac odzrkadlil na mojom tele. prelakol som sa a bal som sa zaspat az do rana aby sa to nevratilo.. potom uz bolo dobre... o taky pol rok sa mi to stalo zase... a opakovalo sa to ..stale som sa bal a branil som sa tomu takze som ostal len pri dvihajucich sa rukach .. nikomu som o tom nehovoril aby som neobisiel zo smiechom a neporozumenim... neskor som sam chcel vediet co bude dalej aj ked zo strachom a bol som pripraveny nato ze ak to zase pride \\\" samo \\\" tak sa necham spravit :)) a prislo nechal som sa posediet a v tom ma vycuclo uplne von nevedel som sa ani hybat bol som mimo zrazu som sa ocitol niekde pri okne v izbe panelaku a prve co ma napado bola moja mama vtedy ma doslova v cuclo spät a prebral som sa.. cely premrznuty a verte este viac prestraseny... dalsi rok som sa tomu vyhybal ako sa len dalo pri naznaku zimy som sa prikrival aby som sa tomu vyhol.. neskor som stretol isteho cloveka ktoremu som sa zveril a ten mi nieco o tom povedal.. vtedy som sa dozvedel o samotnom naźve toho.. a poradil mi ze ak to nechcem mam v jednoduchosti prosit Boha aby sa mi to nestavalo a ono to prestane... ze mozno ze niekto sa chce tam na druhej strane somnou spojit alebo jednoducho mi to ma ukazat len to aby som \\\" veril L\\\" ze nieco predsa len tam na tej druhej strane ked sa pominieme naozaj je.. a pravda je taka verte ci nie uveril som a nebojim sa umierania :)) lebo predpokladam ze podobne to bude prebiehat.. ale aby som sa vratil k veci : tak teda... na jednej strane som chcel s tim skoncit a na druhej strane som bol zvedavy.. tak som na radu znameho tomu este raz nechal volny priestor a dopadlo to tak ze pri vypudeny som skoncil kdesy v nasej kuchyni nevedel som sa v tom tele hybat a naozaj to bolelo.... pocul som rodicou vo vedlajsej izbe ako sa zhovaraju a chcel som sa vratit spät cely prestraseny.. neako ma to samo vcuclo.. a od vtedy som si povedal nikdy viac... :)) poprosil som Boha.. a naozaj to zabralo... dlhe roky som nemal podobnu skusenost.. s casu na cas som pocitoval bzukot aj zimu ale netahalo ma to uz von :)) a pocat tych bzukotov som pocul hlasy a rozne vety.. ktore niekedy nedavali vyznam alebo boli nezrozuimitelne.. to sa mi pacilo ovela viac.. ale od vtedy sa mi uz nikdy nepodarilo dostat von.. niekedy v sucastnosti mi aj pride luto ze co s tym ci by som to niekedy este neskusil..:)) ale nejde to a prosit a vratenie schopnosti velmi nechcem aby som znova nemusel prosit o zrusenie haha :)) ale take ako hlasy by som si rad este vypocul.. je to naozaj zaujimave... a myslim si ze neskodne v takej forme bez bolestiveho vypudzovania vlastneho ducha z tela :))) takze spravte si nazor :)) pre odvazlivcami klobuk dole... teraz som zenaty z dietatom na ceste.. a zivot mi dava zmysel aj ked niekedy ma dobrodruzstvo laka.. ale skutocnost je predsa len tak ze ked si nato spomieniem objavy sa mi jedino vhodne slovo k tomuto a to je \\\"strach\\\" .. majte sa pekne cestovastelia :))) Pali SNV