Astrálne cestovanie - riziko?

Príspevok v téme: Astrálne cestovanie - riziko?
1kolka1

ahojte... nedavno somm o tom dost citala a zaujalo ma to...chcela by somm to skusit ale bojim sa ze sa mi nieco stane ...niektory pisu ,ze ked tam stretnes nejaku zlu bytost a nezbavis sa jej ,moze sa ti preniest do zivota ako nejaky smutok alebo problemy .. vazne ma to laka ,len sa bojim tohoto..mate s tym niekto nejake skusenosti ? od kolkych rokov sa to moze robit ? a este jedna dolezita otazka...ako sa vratim do svojho tela ?

dakujem za odpovede :)

renushik

mne sa podarilo "vycestovat" asi tri krat nechcene... ale inac sa o to nepokusam ani nic, a ci je to fantazia ci realita, je mi to sumac.... a to som taký istý skeptik ako Ferči :D budme nohami na Zemi, inac preco chces "cestovat"? :D

agartio

Moon wolf, pekna rozpravka, ale cestujes iba po vlastnej fantazii a po vlastnej mysli. Do astralu sa nedostanes.
Ale ludom staci vacsinou iluzia.

Ferči

Pekne som sa zasmial nič takého ako astrálne cestovanie, duchovia či náboženské výmysly neexistuje človek môže tieto veci vidieť iba ako psychickú poruchu, halucináciu či z dôsledku drôg.

Moon Wolf

Boh môj a matka moja,
ľudia neskutočne dristate... tak po prvé tí ktorí sú skeptickí a majú obmedzené myslenie nech sa nevyjadrujú k veciam ktorým nerozumejú a po druhé nestrašte dievča a nebráňte jej urobiť niečo čo ju láka... ak nechce astrálne cestovať len z nejakého rozmaru alebo preto lebo jej to príde cool tak sa jej to skôr či neskôr podarí a nič sa jej nestane lebo jediný problém pri astrálnom cestovaní je strach... len tvoj vlastný strach z neznáma ti môže ublížiť... a okrem toho astrál má rôzne úrovne a pokiaľ som raz človek s čistým srdcom a nemám sklony nikomu ubližovať tak sa nemusím obávať že sa dostanem do najnižšej úrovne astrálu kde žijú príšerky ktoré vedia riadne vystrašiť ale pokiaľ im neukážeš, že máš strach odídu pretože bez strachu nieste zaujímavý... a vo vyšších úrovniach je super... a čo sa týka toho, že tam volakto písal, že musíš mať niečo čo ťa bude spájať s fyzickým telom je tiež somarina... pokiaľ nie si mŕtvy a vystúpiš z tela si s telom spojený strieborno modrou niťou a to bezpodmienečne nech sa vyberieš kamkoľvek... a čo sa týka ochrany tak tvojou jedinou najlepšou a účinnou ochranou je vlastné vnútorné svetlo ktoré si človek dokáže rozsvietiť správnymi meditáciami a zvyšovaním svojích vibrácií... astrálne cestovať môže každý kto má vieru, trpezlivosť a myslí to naozaj vážne... takže Vám držím palce a budem rada ak sa niekedy stretneme pri objavovaní strašne super ,,vecí´´ :)

Annie2

No a inak k otázke, či je AC skutočné alebo len halucinácia. Osobne k tomu zaujímam neutrálny postoj, pretože ani jedno ani druhé nebolo zatiaľ pokiaľ viem s určitosťou vedecky dokázané.

Annie2

Tak ja určite odporúčam tento portál www.3oko.sk Treba otvoriť obsah fóra na zobrazenie všetkých tém.

Inak čo ja viem, AC by malo byť absolútne bezpečné. Myslím, že pri návrate si stačí len pomyslieť na to, že sa vraciaš späť do tela (ale určite je to lepšie opísané na tom fóre). Osobne sa toho však bojím a nechcem to skúšať. Zažila som pár krát spánkovú paralýzu a vraj sa dá z toho stavu opustiť telo (keďže je to stav podobný tranzu), ale veľmi sa mi do toho nechce.
Inak neviem o tom, že by to bolo nejak vekovo ohraničené, ale osobne si myslím, že je lepšie ak to skúšajú ľudia vyrovnaní, ktorí sú v psychickej pohode a tak. Preto je aj dobré začať meditáciami a celkovo vysporiadaním si mysle.
A tu je nejaká tá literatúra: www.databazeknih.cz

ta3

Ovecka
:-)) dobre, clovek to dokaze pomocou roznej pristrojovej techniky, lenze zvierata to dokazu aj bez nej, v com je teda markantny rozdiel, preto hovorim, ze na niektore schopnosti niektorych zvierat clovek nema, raz som videla jeden test s opicou na pozorovaciu schopnost a rychlost vnimania, opica preukazala v tomto smere neuveritelnu schopnost, mnohonasobne prevysujucu schopnost cloveka, alebo ked si zoberies dieta po narodeni a mlada niektorych druhov zvierat, dieta je velmi zavise na rodicoch, same by neprezilo, kym mladata niektorych zvierat su zivotaschopne uz niekolko hodin po narodeni a teda maju navrch co sa tyka schopnosti prezitia, clovek si iba mysli, ze je najdokonalejsi tvor na Zemi, ale nie je, a co mna najviac trapi je to, ze clovek na rozdiel od zvierat ma rozvinutejsi mozog a myslenie, ale castokrat sa sprava horsie ako zvierata, no to ale uz daleko zabieham

0vecka

2 ta3 pomocou modernej techniky vieme vidiet aj 1000 lepsie ako orol. a aj podobne ukazy vieme predpovedat ovela skor ako zvierata.

a co sa tyka uverenia. ak by sa mi snivali cisla sportky a podal by som ticket a vyhral tak by som tomu uveril. Ale vecsinou sa stane prave to rozbitie si huby pri strete s realitou. Cisla sportky ktore pri astralnom cestovani vidim jednoducho nepadnu a realita je uplne ina ako sa mi zdala.

Si dovolim povedat ze sa nenecham ovladat len nejakymi pocitmi ale sa snazim realne sa zamyslat nad tym ci to co sa mi zda je vobec mozne alebo apson pravdepodobne, bohuzial nieje.