Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(

Príspevok v téme: Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
ypsilonka

Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...

fooo

tak ked nadava...ja ked som mojho spoznala, to kazde druhe slovo bola nadavka, co ja nenavidim, vedel to, povedala som mu ze mne sa to nepaci, a prestal, slo to postupne ale prestal, aspon pri mne...viem ze ak nie je so mnou, sem tam daco vypusti, ale to uz je mimo mna..aj pri mne sem tam nieco, tak raz za mesiac, dva..ale inym sposobom, ne jak u teba ten tvoj...neviem, clovek ked chce, zmeni sa, ked nie tak nie, nech robis co chces..niektore veci si netreba tak pripustat a treba sa vediet porozpravat, aj ked to je niekedy tazke

3nttt

ypsilonka len mu to musis povedat.nemozes cakat nejaku zmenu ked on mozno ani nevie ze ti to vadi.ale stale si myslim ze to ze sem tam na teba stekne nieje nic strasne.aby si raz nelutovala ze si sa na takeho chalana vykaslala lebo nebol vzdy dobre naladeny.moj vie byt obcas tiez zly jak cert ale aj tak viem ze mam toho najlepsieho na svete:)a nie..nic tu nesmrdi :D

ypsilonka

ved hej, je to pravda, su to kraviny...jedine co chcem je, aby sa nechoval ako nejaky buran...mam tu o tom uz jednu temu

fooo

mozno sa mu len nepacia urcite veci co od neho chces, alebo tiez ako ty reagujes...zaujimave by bolo precitat si aj jeho nazory a dovody... asi je nachylny na volanie po siestej, preto tak reaguje, fakt to neries....lebo to zneje ze fakt riesis blbosti, je to tazko tak povedat

ypsilonka

3ntt haha:D to vyznelo ozaj ako cucať :DD oki jasne..hmm s mojou povahou uz asi nenarobim nic, kedze ja sama mam zakodovane, ze k parnerovi sa takto nespravame, ked ho lubime, budem to ziadat aj od neho, alebo si musiet najst ineho:((

ypsilonka

no isto, s takym platom si moze dovolit aj 100e ucet bez toho, aby mu to vadilo, ale ked je taky setrny, tak na nieco to je aj dobre, len mi to nemusel hned vyhodit na oci...niekedy mam pocit, ze ked mu nie som kazdu chvilu vdacna za to, co pre mna robi, tak sa oduva a hned mi to dava na tanier:(

3nttt

mozno by si mala nieco s tou citlivostou robit.a neriesit moc taketo blbosti.lebo prave problemy este iba pridu.a ot budes cucat.