Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:

Príspevok v téme: nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:
mamproblem

tak prva vec je, ze takto som isla druhykrat v zivote na zlavneny listok ale zabudla ku čipovej karte prvykrat nahodou ma prvykrat kontrolovali ked som mala aj cipovu- cize vsetko vporiadku... idem si takto druhykrat v zivote no zabudla som si cipovu co som nevedela. kontrolovala ma revizorka vraj pokuta ked nemam k tomu cipovu pytala sa ma ci som student co uz niesom a povedala mi ze mam dolozit doklad a zaplatit za to dolozenie.. Tam mi povedali, ze im oznamenie este nedoslo ,ale ze cipovu mam aktivovanu. tak idem na dalsi den zrazu mam VRAJ zaplatit 40e lebo niesom student a nemam narok na zlavnene listky.... pritom ako som pisala vyssie uz ma tak v MHD raz kontrolovali a bolo vsetko v poriadku, student som uz nebola.. Pritom cigani a bezdomovci sa vozia zadarmo a vedia ze pokutu im nedaju a nevyriesia to ani policajti!!! A slusny clovek ktory vlastne nacierno ani nesiel, iba sa pomylil a ani nie vlastnou vinou ale revizorkinou musi zaplatit 40e... Staznost som napisala, ale ta nevyriesi nic.. a napadlo ma este udat tu revizorku alebo dopravny podnik, neviem ako dalej ale niesom ochotna platit za taketo nieco 40e mne peniaze z neba nepadaju.. podla mna to normalne nieje, ale nemam ani ziadny dokaz... neexistuje ziadna upomienka, ale hned pokuta 40eur... Poradte mi ako postupovat, zajtra ju mam ist zaplatit mam na to posledny den.. myslite, ze s tym mozem ist aj na policiu, mam udat revizorku,vyriesi sa tym nieco?? poradte mi ako postupovat ked nechcem zaplatit tu pokutu PRE NIČ to je ako keby som 40e vyhodila do smeti...nikdy nechodim nacierno a malokedy idem mhd... strasne ma to rozculuje

bingham

ojka...ved prave ved prave...ze spolocnost nefunguje tak ako by mala...

a ano spravne si napisala ze by to bolo trhnute....a ked si ty zaplatis listok...a niekto si ho nezaplati( a aj ked pride revizor)...tak ma "pohodu" a nemusi nic platit...to uz nieje trhnute ???

lost

Belgium - Hasselt made its bus system free. The mayor rejected plans for a third ring highway, converted one existing ring highway into a pedestrian and bicycle street, and made the buses free. Since then, bus ridership has increased by 800%. This initiative has been so successful in attracting new business to Hasselt that taxes have been cut and the city's debt is down. To celebrate the first anniversary of the changes, the mayor announced free bicycles.

eh.. ono sa to da, toto neskopirujeme zo zapadu? vzdy len to negativne? ;)

lost

ojka

kolko centov z kazdeho listku myslis ze ide na revizora, na automaty a firmu ich spravujuce?

tiez nie zrovna malo ;)

a MHD zadarmo funguje uz na velmi vela miestach sveta, len tak pre zuajimavost tu je link freepublictransit.org

ojka

a takisto ten bus musí niekto aj šoférovať... kto by tomu človekovi vyplatil mzdu? a z čoho? peniaze totižto nerastú na stromoch , ... je to začarovaný kruh a kolobeh, z ktorého sa nedá podľa mňa vykrútiť...

lost

10.VIII 0,5 2
11.VIII 1,5 6
12.VIII 0,35 1
13.VIII 0,35 1
0,5 2
1 4 fuck variance

mna by dostali na 16tu jazdu (vtedy prisla kontrola)

dlaej sa mi to uz nechcelo zapisovat.. :P

ale zalezi aky usek, nieketore nie su asi kontrolovane casto

ojka

binghi, spoplatniť prechody by bolo trhnuté, tak nad tým ani nepremášľam,...
ale MHD- to máš vozidlo, ktoré sa opotrebúvava, PHM, ktorá tiež najlacnejšia nie je.... a myslím, že BA toľko peňazí nemá, aby tisícom ľudí denne "darovala" jazdy busom....
odkiaľ by potom ona prosím ťa, na to brala peniaze? lebo nie všetko je také jednoduché ako to vidíš ty....
dnešná spoločnosť nie je taká super a ideálna, o ktorej snívaš ty... jednoducho niektoré veci nefungujú stále tak ako si my predstavujeme....

jankaaaaaaaaa

no neviem bingham a ty ako to navrhujes riesit? ked nechcem platit za tu mhd, lebo je vysoka? aku mam inu moznost? okrem chodenia peso ci chodit autom? neplatit? tak by ma chytili revizori a pokuta by ma vysla drahsie ako listky

bingham

ojka...a keby si mala platit za to ze prejdes cez prechod...tiez by sa ti burilo svedomie ???...lebo zakon kaze...ze to tak ma byt...a ked zakon kaze...tak je to spravne ??? nemyslim

bingham

ja som ti chcel napisat ze to neni spravne...a ty si stale pisala takym stylom ze ano...

dobre... plat...je mi jasne ze nechces dostat pokutu(a skor ci neskor by si ju dostala)...ale aspon mi netvrd ze je to spravne...ze to tak ma byt...lebo niekto to tak kaze

a ziadne opovrhovanie tu z mojej strany voci tebe nebolo...skor nepochopenie...