nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:

Príspevok v téme: nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:
mamproblem

tak prva vec je, ze takto som isla druhykrat v zivote na zlavneny listok ale zabudla ku čipovej karte prvykrat nahodou ma prvykrat kontrolovali ked som mala aj cipovu- cize vsetko vporiadku... idem si takto druhykrat v zivote no zabudla som si cipovu co som nevedela. kontrolovala ma revizorka vraj pokuta ked nemam k tomu cipovu pytala sa ma ci som student co uz niesom a povedala mi ze mam dolozit doklad a zaplatit za to dolozenie.. Tam mi povedali, ze im oznamenie este nedoslo ,ale ze cipovu mam aktivovanu. tak idem na dalsi den zrazu mam VRAJ zaplatit 40e lebo niesom student a nemam narok na zlavnene listky.... pritom ako som pisala vyssie uz ma tak v MHD raz kontrolovali a bolo vsetko v poriadku, student som uz nebola.. Pritom cigani a bezdomovci sa vozia zadarmo a vedia ze pokutu im nedaju a nevyriesia to ani policajti!!! A slusny clovek ktory vlastne nacierno ani nesiel, iba sa pomylil a ani nie vlastnou vinou ale revizorkinou musi zaplatit 40e... Staznost som napisala, ale ta nevyriesi nic.. a napadlo ma este udat tu revizorku alebo dopravny podnik, neviem ako dalej ale niesom ochotna platit za taketo nieco 40e mne peniaze z neba nepadaju.. podla mna to normalne nieje, ale nemam ani ziadny dokaz... neexistuje ziadna upomienka, ale hned pokuta 40eur... Poradte mi ako postupovat, zajtra ju mam ist zaplatit mam na to posledny den.. myslite, ze s tym mozem ist aj na policiu, mam udat revizorku,vyriesi sa tym nieco?? poradte mi ako postupovat ked nechcem zaplatit tu pokutu PRE NIČ to je ako keby som 40e vyhodila do smeti...nikdy nechodim nacierno a malokedy idem mhd... strasne ma to rozculuje

[zruseny1]

bingham ano kupujem si lístky, platím za ne, pretože niekto to kvôli mne robí, nie som Madonna čo si bude vyvážať riť zadarmo a nebudem sa ponižovať na úroveň chudáka bezdomovca, ktorý nevie už kam z konopí a zabíja čas ako sa len dá.
ja tú mhd potrebujem a som rada že nejaká tu vôbec je, tak nevidím dôvod v tom, že si nezaplatím.

J111

Presne tak, kradnime uz konecne vsetci, aby sme nemali na koho nadavat, treba zacat ciernou pracou, to bude to najlepsie alebo pracou na dohodu, ale pracovat akoby normalne a uzivat si vyhody takej prace. Treba zacat pracou:D

[zruseny1]

binghi nechaj už toho nešťastníka bezdomovca na pokoji..šak ja viem, že pravidlá na neho platia rovnako, ale ukáž mi spôsob ako od neho vymáhať pokutu a ja ti zatliekam :)
ty neplať, ak ti to nie je blbé, mne by bolo... kludne aj kradni, veď aj ostatní kradnú, kradnime všetci, však čo...

bingham

hehe :D..inko...a v akych pravidlach je napisane ze bezdomovci nemusia platit ???...a ja ked som este davno chodil autobusom som neplatil...ved naco ked nie su pravidla...a kazdy clovek si robi co chce :))

[zruseny1]

lost prečo si myslíš, že všetci na tomto svete sú len nepriatelia? :) ja ako budúca bankárka som tiež tvoja nepriateľka? :D

[zruseny1]

inko...tak ty plat...od toho su ludia ako ty...aby platili... :))

platili čo? pokuty? pokuty neplatím binghi, nemám prečo

[zruseny1]

bingham, ak sa niekomu nepáčia tie "nahovno" pravidlá asi s nimi nesúhlasí. keď s nimi nesúhlasí, tak do toho autobusu nenastúpi, či???
vždy máš na výber, všetko je o voľbe. tá cesta ti má uľahčiť prepravu, tak prečo by som za to nemala zaplatiť?
skús sa na to pozrieť z opačnej stránky: tieto pravidlá zjavne väčšine vyhovujú, keďže sa vždy nájde niekto, kto tým autobusom pôjde.

lost

Inkognito

:P

no ale ako si mam ja pamatat tolko nepriatelov? :D

to uz skor si budem pamatat priatelov (bastien :D) a vsetko ostatne su enemy? :D

ale nie :P

no OK, chces koment na ucet bank? :D

Dr. Fico zvysi dane na banky, banky zvysia poplatky na nasich uctoch.

End of story :)