nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:

Príspevok v téme: nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:
mamproblem

tak prva vec je, ze takto som isla druhykrat v zivote na zlavneny listok ale zabudla ku čipovej karte prvykrat nahodou ma prvykrat kontrolovali ked som mala aj cipovu- cize vsetko vporiadku... idem si takto druhykrat v zivote no zabudla som si cipovu co som nevedela. kontrolovala ma revizorka vraj pokuta ked nemam k tomu cipovu pytala sa ma ci som student co uz niesom a povedala mi ze mam dolozit doklad a zaplatit za to dolozenie.. Tam mi povedali, ze im oznamenie este nedoslo ,ale ze cipovu mam aktivovanu. tak idem na dalsi den zrazu mam VRAJ zaplatit 40e lebo niesom student a nemam narok na zlavnene listky.... pritom ako som pisala vyssie uz ma tak v MHD raz kontrolovali a bolo vsetko v poriadku, student som uz nebola.. Pritom cigani a bezdomovci sa vozia zadarmo a vedia ze pokutu im nedaju a nevyriesia to ani policajti!!! A slusny clovek ktory vlastne nacierno ani nesiel, iba sa pomylil a ani nie vlastnou vinou ale revizorkinou musi zaplatit 40e... Staznost som napisala, ale ta nevyriesi nic.. a napadlo ma este udat tu revizorku alebo dopravny podnik, neviem ako dalej ale niesom ochotna platit za taketo nieco 40e mne peniaze z neba nepadaju.. podla mna to normalne nieje, ale nemam ani ziadny dokaz... neexistuje ziadna upomienka, ale hned pokuta 40eur... Poradte mi ako postupovat, zajtra ju mam ist zaplatit mam na to posledny den.. myslite, ze s tym mozem ist aj na policiu, mam udat revizorku,vyriesi sa tym nieco?? poradte mi ako postupovat ked nechcem zaplatit tu pokutu PRE NIČ to je ako keby som 40e vyhodila do smeti...nikdy nechodim nacierno a malokedy idem mhd... strasne ma to rozculuje

jankaaaaaaaaa

lost: a naco si prisiel? ze tam rped dverami caka ked uz si dlhsie prec? alebo ked pocuje vytah tak uteka pred dvere? a preco ta to vlastne zaujima? :D

bingham

jankaaaa...ano ano platime...ale ked prides napr do obchodu...niekto zaplati za rohlik 7centov(alebo vobec)...a ty zaplatis 2 eura... to uz neni v poriadku

napr inkognito to bere v pohode...ved ona si bude platit...lebo sa to patri a je to slusne a ferove :P

jankaaaaaaaaa

aj kadernictvo moze byt zadarmo. ze tam pride zakaznik a kadernicka pouzije super vlasovu znackovu kozmetiku , ma ovesane vsetko reklamami a spokojna zakaznicka odide s dobrym pocitom a nakupi si aj na domov tu kozmetiku. :DD dobry napad na podnikanie :DDDD

[zruseny1]

lost a ty si vlastne preco nespokojny s Ficom? sak za neho ti bude tak dobre..sorry... ale ved ty si normalne ze prizivnik... toto moze povedat niekto fakt na urovni cigana alebo na ZS...

to fakt vam robi taky problem ist podla nejakych pravidiel? nemyslim na mhd, to je uplne nic..ale ako vy rozmyslate, ved to je na zaplakanie,
na zaplakanie!

lost

nie, ale zaujima ma, ci dokaze "vycitit" ze kedy idem domov, lebo vzdy bol pri dverach (a preoc by tam lezal?)

nebolo by mozne, aby zoskocil odniekadial tak rychlo,ze strcim kluc a otvorim (nemam zamknute, naco :D )

ale niekdy sa mi to nechce hladat, tolko videi pozerat atd..

kedze u mna neexistuje harmonogram, neexistuje aby sa naucil na presny cas, presnu dlzku, alebo cokolvek ine ze kedy pridem domov :) sice mu hovorim ze "za 3 hodiny som spat" ale zeby vnimal cas tak sakra presne? :)

lost

cize zadarmo to ide - nehovorim ze vsade, napr kadernictvo MOZNO nie (ale mozno by sa dalo)

ono vzdy ide o chcenie, prec s orthodoznym myslenim ze MHD musi byt platena

ano ;) ak chcete davat 50 000 evri mesacne vedeniu, tak ano, treba cvakat :)

aj zdravie.sk je zadarmo..

lost

jankaaaaaaaaa

zase kravina, prepac uz, ale

:)

dam ti hint

GOOGLE

platis za to ze hladas?
platis za gmail?
platis za cokolvek, co dava GOOGLE ?!

A ROBI TO ZADARMO PRE TEBA

zaraba inak, reklamou a nie vtieravou..

Janka a to ze som nezamestnany, neznamena ze cuciam stat :) prave naopak, cuciam zapad a nakupujem tu, platim dane tu.

lost

no este to zvalte na mna, ze sme offtopic :D:D :P :P

mnam zmrzlina :)

Janka..

freepublictransit.org
en.wikipedia.org

tych miest je viac nez som si myslel ;)

... na margo toho, Inko, ze kazdy by kradol, nie, blbost :) s prepacenim - mame prilis male kralikarne na to, aby sme mohli zobrat viac nez vieme skladovat

ja mam 100Mbps internet, viac nez 10TB (10000GB) miesta na pocitaci.

normalny clovek by mi povedal

PIRAAAAAAAAAT PIRAAAAAAAAAAAT

ale zabuda na to, ze

1. ze 100Mbps nemozem tahat na plny kotol vecne, mam limitovane miesto na disku

2. ze mam 10TB miesta neznamena, ze je vsetko plne (aktualne mam tam len moje videa z ciest a videa co robi moj pes ak je sam doma, vsetko je FULLHD a nekomprimovane

3. nemam viac ako 24 hodin denne na pozeranie filmov :)

cize.. nic nie je cierno biele na tomto svete nic :)

suhlasim, ze aby system fungoval, musime sa spravat, aaaale - tu zas skusim Afriku - a zotrocenie, ako v minulosti a aj v pritomnosti.

slepa poslusnost = chore.

pretoze (toto mam z filmu), potom za 1 chybu, skutocne neumyselnu, clovek zaplati zivotom (vid minulost zase .. alebo pritomnost v Thajsku - nekto ti strci drogy do kufra a ides k muru, bez srandy, (kamenna tvar smile)

svet nie je čB :)

jankaaaaaaaaa

keby ludia neplatili firmam v ktorych vy pracujete, za sluzby, neviem ci by sa vam to pacilo, keby vam nemali zaco zaplatit. pre losta to neplati, kedze on je nezamestnany? neviem :D ale tak lost, keby tebe prestal stat prispievat z nasich dani? resp. my by sme dane neplatili a ty by si nemal z coho zit potom :D to by bolo fajn? :D