Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem stretko. Zn: sex

Príspevok v téme: Chcem stretko. Zn: sex
ATIDE/ESMERA

Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?

ATIDE/ESMERA

lenže mne sa on páči, chápešš? o to ide...nemôže sa to nejako zmeniť, ež? čo mám robiť, aby stále nerozprával o milovaní sa, aby prišiel, ale nei za účelom sexu

nefinka

a vlastne čo teraz riešiš? narovinu veď povedal, že mu ide čisto iba o sex, ty chceš sex až po svadbe, takže podľa mňa tam nie je nič na riešenie

ATIDE/ESMERA

bránia mi v tom morálne aj náb. dôvody,,,ty si katolík, mal by sito vedieť, a to ja ani katolíčka nie som :D a nepoznám ho, tak hádam nepôjdem do postele s niekým, koho ani nepoznám, hoci za hriech by bol stál :D

ATIDE/ESMERA

No práve, keď nie ja,t ak druhá alebo čo...môže byť taký človek úprimný? on sa ešte urazi tak trocha, ale ja fakt neviem, na čo sa urážal...veď som mu napísala len pravdu, že sex nie, a ani mi neveril, že som ešte panna v 28 rokoch :D

J111

Ale Atide, sex az po svadbe?:D To si fakt taka staromodna, ci ti dajaky farar pobalamutil celkom tvoj rozum?
Ak chce sex, tak chce sex, ked ty nie, tak nie. Co je na tom na riesenie?:D