Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem stretko. Zn: sex

Príspevok v téme: Chcem stretko. Zn: sex
ATIDE/ESMERA

Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?

vitali

Atide, never naivne tomu, že možno, ked sa s ním stretneš, sa do teba zaľúbi a ešte ani nebude chcieť sex a dokonca na to zabudne. Samozrejme, že mu ide len o to! Ved to jasne napísal. To je chlap (respektíve debil) ktorý priamo vypisuje ženám to, čo chce. Neskrýva sa tým žiadny iný cit. Len jeho guľe!!! Nestretávaj sa s ním, i ked sa ti páči. Môžeš dopádnúť veľmi zle. Čo ak by ťa zneužil? Treba logicky uvažovať a strániť sa takých cudzích, nadržaných mužov! A čo je pekný, či je krásny, zvysoka sa treba na to vyjeb.ť! S prepáčením. A Bulettka ti dobre radí.

[zruseny1]

na sexe pred svadbou nevidím nič zlé, avšak nie s prvým neokrôchancom z azetu, ktorý to navrhne hneď v prvej správe :)
a teraz nerozumiem či nad jeho ponukou reálne uvažuješ, alebo sa pýtaš vo všeobecnosti

[zruseny1]

na sexe pred svadbou nevidím nič zlé, avšak nie s prvým neokrôchancom z azetu, ktorý to navrhne hneď v prvej správe :)
a teraz nerozumiem či nad jeho ponukou reálne uvažuješ, alebo sa pýtaš vo všeobecnosti

ATIDE/ESMERA

Bulletka, tak keď sa Ty tak staršne vyznáš v chlapoch, tak mi ptoom povedz, či by si brala sex na ejdnu noc s niekým, koho ani neponzáš? hoci bys a ti fyzicky páčil? veď jemu ide len o to jedno asi...ja som dúfala, že ak naňho pôjdem nejako inak, tak možno...ale to asi ťažko :D Tak teraz mi to podal v ružovom, potom mi to podaá napr. v modrom, tiež pôjde na mňa inak, len aby ma uchlácholil, a bude dúfať, že sa zlomím, ak sa stretneme...:D možno to tak bude, takže radšej stretko ne

ATIDE/ESMERA

Čo to sem pletieš? masturbácia, to, že chcme prestať, s týmto nič nemá, na to určite nestačí (ne)známosť s nejakým mužom za účelom sexu

Bulletka

ATIDE/ESMERA - úplne inak si to pochopila... vyzerá to tak, že ani nemáš poňatia, ako to chodí v reálnom svete... a že si veľmi neskúsená v oblasti vzťahov a v chlapoch sa vyznáš tak, ako ja v jadrovej fyzike (čiže nijako...)... ak sa ťa to dotklo, tak prepáč, ale píšem to, čo si myslím...