Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?
Chcem stretko. Zn: sex
akože na to, aby som zažila trochu reálneho sveta, si mám naraziť cudzieho chlapa na sex, a potom dovidenia? tak sa nezhodím hádam
Normálny chalan, ktorý ťa bude ľúbiť, bude rád, že si s nikým intímne nebola :) A či máš 28, či 20, podľa mňa to nevadí :) Môj chalan predtým tiež nechodil s iným dievčaťom, a neubralo mu to na kvalite a nespôsobilo to môj menší záujem o neho. Všetko má svoj čas :)
Pozriem sa na to. Atide, ty chces prestat s masturbaciou? Cize sex pred svadbou, ci po svadbe, nejako sa v tom uz nevznam:D
Asi mate pravdu vsetci hovori za vela:D
Ok, všetci máte pravdu asi, na tkaého chlapa zvysoka vykašľať :D len škoda, že mi príde ako obrázok...ale možno mám iný vkus než ostatné.D inak bola by sranda fakt sa s nám stretnúť, či by to skúšal aa ko a čo by vlastne skúšal :D
J111 prečítaj si od nej tému, kde chce radu, ako prestať s masturbáciou...
ATIDE/ESMERA - prepáč, ale si myslím, že tebe treba v prvom rade trošku reálneho života zažiť.... lebo mám silný tušák, že netušíš, ako to v tomto svete chodí (celkovo)...
beskyd - presne tak.
Ja ti poradim ine, najdi si ty pekne normalneho chalana a klidek. OK?
sak bud ako ostatni biologicky determinovani jedinci a ako spravny simpanz chod do toho, preboha, v 28 panna, sak ta budu este vsetci ohovarat ze si divna alebo zakomplexovana, to sa nenosi dneska tak sa treba pekne prisposobit jaksapatri:)
nepoviem keby to bol niekto, kto má o teba seriozny zaujem a vadil by mu tvoj postoj k sexu, taký by si možno, ak by ťa veľmi chcel, počkal /aj ked o tomto tiez dosť pochybujem/. ale čakať, že môžeš nejako zmeniť človeka, kt. ťa chce len na sex...zabudni!!!
Vitali - presne tak.