Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?
Chcem stretko. Zn: sex
Atide, potrebujes chlapca, ale nie takeho.
Niekto: zasuň mi ho tam ty, čo ty na to
Moja, mne chodievalo denne niekolko takých ponúk na pokeci, všetky som mazala, ale predtýnm som im úprimne odpísala, čo si o nich myslím.
Priznám sa, že keby neexistovali pohlavné choroby, tak idem, len ochorieť kvôli pár minútam slasti sa neoplatí.
ale ja som si to nemyslela, len keď som videla jeho fotku, tak som si to na sekundu zaželala::.:D snívať je predsa pekná vec, ja viem, že on sa nezmení a že chce len ten SEX
a ten tvoj parádny výrok - ,,ale stretko som chcela, len nie za účelom sexu" - ja už fakt nemám slov :D preber sa trošku...
J111 no povedz, tá by už konečne potrebovala, aby jej ho tam niekto riadne zasunul... :))možno by si potom prestala všímať na zoznamke sexstretká... :)
ATIDE/ESMERA - zas si nepochopila, nevadí :D však je jasné ako facka, že tomu "tvojmu idolovi" ide len o sex - a myslím si, že je to zúfalý jedinec, ktorý by bral hádam každú, čo by skočila na jeho návrh...mňa doslova zarazilo to, ako môže dospelá žena pred tridsiatkou uvažovať tak naivne a myslieť si, že zmení typ takéhoto chlapa alebo že ho "očarí vnútornou krásou" :D ako sorry, ale toto je už skôr do plaču ako na smiech...
Niekto! hosana, vsak ty mas uplnu pravdu:D
Tomu by som neveril.
ja anivne nečakám, že nebdue chcieť sex, veď som napísala, že dá ten návrh v mdorom, teda v inom obale, inak mi to podá, keď zacítil, že som sa zlakla troška :D
Ja nad jeho ponukou reálne neuvažujem, ale stretko som chcela, len nie za účelom sexu...čo už. Inak dostalo ma, keď som mu napísala, že som plachá , a on na to, že: "veď nebudeš plachá, keď sa budeme milovať..." :D