Chcem stretko. Zn: sex

Príspevok v téme: Chcem stretko. Zn: sex
ATIDE/ESMERA

Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?

biela mačka

Moja, mne chodievalo denne niekolko takých ponúk na pokeci, všetky som mazala, ale predtýnm som im úprimne odpísala, čo si o nich myslím.
Priznám sa, že keby neexistovali pohlavné choroby, tak idem, len ochorieť kvôli pár minútam slasti sa neoplatí.

ATIDE/ESMERA

ale ja som si to nemyslela, len keď som videla jeho fotku, tak som si to na sekundu zaželala::.:D snívať je predsa pekná vec, ja viem, že on sa nezmení a že chce len ten SEX

Bulletka

a ten tvoj parádny výrok - ,,ale stretko som chcela, len nie za účelom sexu" - ja už fakt nemám slov :D preber sa trošku...

Niekto :)

J111 no povedz, tá by už konečne potrebovala, aby jej ho tam niekto riadne zasunul... :))možno by si potom prestala všímať na zoznamke sexstretká... :)

Bulletka

ATIDE/ESMERA - zas si nepochopila, nevadí :D však je jasné ako facka, že tomu "tvojmu idolovi" ide len o sex - a myslím si, že je to zúfalý jedinec, ktorý by bral hádam každú, čo by skočila na jeho návrh...mňa doslova zarazilo to, ako môže dospelá žena pred tridsiatkou uvažovať tak naivne a myslieť si, že zmení typ takéhoto chlapa alebo že ho "očarí vnútornou krásou" :D ako sorry, ale toto je už skôr do plaču ako na smiech...

ATIDE/ESMERA

ja anivne nečakám, že nebdue chcieť sex, veď som napísala, že dá ten návrh v mdorom, teda v inom obale, inak mi to podá, keď zacítil, že som sa zlakla troška :D

ATIDE/ESMERA

Ja nad jeho ponukou reálne neuvažujem, ale stretko som chcela, len nie za účelom sexu...čo už. Inak dostalo ma, keď som mu napísala, že som plachá , a on na to, že: "veď nebudeš plachá, keď sa budeme milovať..." :D