Ahojte, hlavne baby, ale aj chlapi, kľudne píšte...Aký máte názor na to, čo s ami dnes stalo? dala som si zoznamku na net, a zjavil sa tam jeden fakt sympoš, ale malo to háčik: chcel z amnou prísť a milovať sa so mnou. Inými slovami - stretko za účelom sexu. Žeiť sa nechce.Čos tým? ja chcem sex až po svadbe, ale páči sa mi...čo by ste robili vy, ako by ste sa k tomu postavili?
Chcem stretko. Zn: sex
Predpokladam, ze on inzeroval tak, ze chcem stretko znacka sex a ty si na to reagovala, takze?
Asi tazko masturbuje, ked je panna.
Atide Esmera, prepáč, ale nebud smiešna. Ako sa s ním chceš stretnúť, ked vieš, že by chcel len sex. Okrem toho, však on sa chce stretnúť len pre sex. Ty to nechceš, on hej, načo sa stretnete?! Načo si píšeš s takým chujom? Okrem toho, vôbec by sa ti nemusel páčiť, môže byť hocijaký, aj prašivý :) a že je sympoš na fotkách, to neznamená, že aj v skutočnosti by bol taký.
Keby som vedela, že mne niekto píše za účelom trtkan.a, sa mu zvysoka vyserem na hlavu. Automaticky si s ním nepíšem, lebo mám povahu takú ako mám a neuznávam a nepáčia sa mi stretnutia kvôli sexu a nič viac. Ani by som to nedokázala!
Ked sa ti aj páči, dobre, ale už len z toho, že chce sex s hocijakou neznámou, tak o jeho charaktere niečo svedčí! Také páčenie, to je nula bodov.
OMG :D nemám slov :D ty si myslíš, že ten blbec neposlal podobné správy xyz ďalším naivnučkým babám/ženám? :D presne takéto typy vypisujú podobné somariny denne mnohým ženám (ja sa len smejem z toľkej úbohosti) a čakajú, ktorá im na to skočí... nebuď taká naivná, preboha... prepáč, ale tak sa mi zdá, že ty si ešte veľmi neskúsená v týchto veciach a schopná naletieť kadejakým iditom.... a kde máš vlastne istotu, že je to ten na fotke?... možno má fotky posťahované z netu... OMG
atide to je ako prerábať všežravca na vegetariána. Keď mu ide len o sex, tak asi taký perfektný nebude. hľadaj iného
Možno by si sa pri ňom konečne odnaučila masturbovať..... Čo Ty na to??? :)
no to nie, ale že či by bolo možné napr. urobiť alebo povedať mu niečo, postune sa soznávať, aby sex nebol pre neho taký prvoradý? niečím iným ho hneď na úvod zaujať
a to ho chceš akože ako zmeniť???:))
Nie, neviem, či som ti písala, ale babka nám zomrela už v novembri :D smutné...no a čo sa sexu týka, tak čo ak má on nejakú pohlavnú chorobu...ale sex nie je neičo, čo sa ide len vyskúšať, je to dar a treba ho prežiť skutočne s osobou, ktorú aj človek troška pozná, nie že nejaký chlap príde za mnou domov a vyspí sa so mnou
A to ze sa ti paci by stacilo na to, aby si sa s nim dala dokopy. Podla mna je to straasne malo. Mala by si sa zamilovat. Ak budes mat prilezitost, tak pride aj k tomu, ak nie, tak nie. Len neviem, ci by si nemala zacat lepsou pracou ako sexom:D
Ved si to vezmi tak, ze by si ho vyuzila aj ty. Pekny je, za hriech by stal, tak preco nie? Ci by ti v tom babka zabranila celym telom?:D
P.S. Sex je zdravy:D