Ahojte. Mám taký problém..s priateľkou by sme to chceli vyskúšať..len taký problémik máme, že ja som ešte panic a aj ona je panna..a obaja vieme, že to po prvýkrát bolí a môže aj krvácať..a ja mám taký problém, že nechcem jej ublížiť, cítim sa blbo..(veľmi sa milujeme veľmi a prvý sex by mal byť vyvrcholením našej lásky poprvýkrát je to najkrajšie, každý si to pamätá..) lenže ja sa cítim blbo, že by som jej mal spôsobovať bolesť...Prosím poraďte ako by to bolo najlepšie vhodná poloha, alebo niečo podobné...Za rady vopred ďakujem.
Sex po prvý krát?
wed mozno ju to ani boliet nebude..ani mna nebolelo a wobec...skor sa na to tes a nestresuj.. :)
Ďakujeme veľmi pekne za rady..
nemozes ist do toho s tym, ze jej ublizis, predsa obaja viete,, ze to nerobite aby si jej ublizoval a ani ju to tak boliet nemusi ked sa dostatocne uvolni... lebo ked sa nebude vediet dostatocne uvolnit tak ju to moze boliet pokazde, to bude podla mna inak malickost, no a za rok sa tomu budete smiat :-)))
no mojej laske vysli slzy.a potom ju to este parkrat bolelo ale to su zaciatky.vsetko sa "vyslape" :)
Hlavne na to nemysli ze by si jej siel posobit bolest ale radsej si vychutnajte tu krasnu chvilu lebo ked budete mysliet len na krvacanie a bolest tak sa dostatocne neuvolnite a nebute to take pekne.Takze vychutnajte si to a nepremyslajte nad zbytocnostami,kazda to prezila,nic sa neboj ;-)
hmm, s holkou som mal uplne rovnaky problem, problem je v tom ze moju to velmi bolelo, podarilo sa nam to urobit az na treti krat, po prvy krat sa tak spotila ako som este nezazil, a na treti sa az rozplakala, teraz to je uz v pohode, odloz si romantiku, tiez som citlivy ale v tomto sa neda, musis to urobit a potom to bude uz ok
drzim palce