Sex po prvý krát?

Príspevok v téme: Sex po prvý krát?
neskuseny

Ahojte. Mám taký problém..s priateľkou by sme to chceli vyskúšať..len taký problémik máme, že ja som ešte panic a aj ona je panna..a obaja vieme, že to po prvýkrát bolí a môže aj krvácať..a ja mám taký problém, že nechcem jej ublížiť, cítim sa blbo..(veľmi sa milujeme veľmi a prvý sex by mal byť vyvrcholením našej lásky poprvýkrát je to najkrajšie, každý si to pamätá..) lenže ja sa cítim blbo, že by som jej mal spôsobovať bolesť...Prosím poraďte ako by to bolo najlepšie vhodná poloha, alebo niečo podobné...Za rady vopred ďakujem.

Rubi

No nie vzdy to boli,u kazdej je to ine vela zavisi aj od toho ako sa dokaze baba uvolnit.A to ze je to onicom no tak ako sa to vezme ja to sice este za sebou nemam ale treba to brat aj tak ze je to spojenie dvoch ludi ktory sa miluju a uz len to samotne je krasne podla mna.Je mi jasne ze z erotickeho pohladu vela cakat nemozem ale aj tak si myslim ze to bude nieco na co budem rada spominat.Neskuseny treba sa predtym hlavne vela maznat a dat si zalezat na tom aby bola baba totalne uvolnena aby to potom bolelo co mozno najmenej.

qwertyui

nerob z toho kovbojku! ja viem, ze je to pre vas dolezite, ale nech sa budes snazit akokolvek, prvy krat to bude skratka o nicom! Aspon myslim, ze vacsina ma take spomineky... vino si nedavaj, ani iny alkohol, ale rozhodne kup a pouzi lubrikacny gel!!! Poloha, na prvy krat misionar (ty na nej), aj ked ja som mala prvy krat taku, ze som lezala na posteli, nohy na zemi a on klacal vedla postele medzi mojimi nozkami, no ale to bolo preto, ze sa nemohol do mna ani dostat, aj tak to velmi nepomohlo... hroza skratka... ved vy uz nieco vymyslite...! ;o)))

neskuseny

priateľ..myslíš, že ju to bude bolieť? Keď ja nechcem aby ju to bolelo..niekde som čítal, že niekedy bolí a niekedy nie..a nedá sa to bez tej bolesti? Nemám z toho najlepší pocit..že by som jej mal spôsobovať bolesť..nejakú radu alebo niečo podobné..? Ďakujem

rada od priatela

Ver mi ze na to poprve budes spominat - ale nie rad ;) boliet ju to bude .. a vino ti neradim pit.. mohlo by sa ti potom podarit este jeden husarsky kusok - ze by si chcel ale asi by nebolo cim ;)
ale ked sa toho nezlaknete tak na taky 3-5 krat ju to prestane boliet ak nebudes skakat ako Jelen. no a potom treba trenovat a casom sa jej to zacne urcite pacit..

tony

Keď sa tu o tom tak už bavíte..v akej polohe ste to robili? Čo myslíte aká poloha je podľa Vás najlepšia po prvý krát..??? prosím poraďte vopred ďakujem

cica

a vobec ju to nemusi boliet iba ak by si bol riadny kovboj a prirazal jak divy... che no vazne vela zdaru neboj,najkrajsie to aj tak nebude prvy krat!!!

cica

ak si stresman tak sa uvolni poharom vina a len sa hrajte a hrajte az kym jej muslicka nezvlhne a potom si uz pojdete vo vasom rytme,ak vobec pocas toho prveho sexu pocitite aky by mal byt...nie si este pod zakonom vsak moj zlaty? :-)

lilien

sex mám rada, ale ešte nikdy som svojho chalana nerobila.proste sa bolím že si o mne bude myslieť ze to neviem a podobne.strašne by som to chcela ale neviem sa asi uvolniť,a neviem ako začať.poradte!!!!