Sex po prvý krát?

Príspevok v téme: Sex po prvý krát?
neskuseny

Ahojte. Mám taký problém..s priateľkou by sme to chceli vyskúšať..len taký problémik máme, že ja som ešte panic a aj ona je panna..a obaja vieme, že to po prvýkrát bolí a môže aj krvácať..a ja mám taký problém, že nechcem jej ublížiť, cítim sa blbo..(veľmi sa milujeme veľmi a prvý sex by mal byť vyvrcholením našej lásky poprvýkrát je to najkrajšie, každý si to pamätá..) lenže ja sa cítim blbo, že by som jej mal spôsobovať bolesť...Prosím poraďte ako by to bolo najlepšie vhodná poloha, alebo niečo podobné...Za rady vopred ďakujem.

bella12

Arabelka, a aký máš Ty dôkaz, že on Ťa skutočne miluje? Ak to s Tebou myslí vážne a chcel by sa raz s Tebou oženiť, nebude na Teba tlačiť ani Ťa do ničoho nútiť. V skutočnosti veľa chlapcov v jeho veku nemyslí na záväzky a budúcnosť. Keď sú zamilovaní, cítia sa v prítomnosti svojho dievčaťa dobre a vedia, že keby mali s ňou sex, cítili by sa ešte lepšie. Čo sa však stane, ak sa mu podvolíš a o nejaký rok Ťa nechá? Chlapec sa z rozchodu spamätá skôr ako dievča, nebudeš potom ľutovať, že si darovala svoje panenstvo (ktoré máš len jedno a darovať ho môžeš len raz) niekomu, kto si ho nezaslúžil? Ak je priateľ tým pravým, počká aj do svadby. Obaja ste ešte veľmi mladí, o niekoľko rokov už môžete mať iné názory, priority, pohľad na svet, teraz je to všetko u vás vo vývoji, mení sa to. Aká stála je jeho láska, preverí len čas, preto netreba niektoré veci urýchľovať. Teraz Ti môže sľúbiť lásku na celý život, ale ... myslíš si, že v tomto veku vie, čo je to skutočná láska?

O nič neprídeš, ak zachováš vašu lásku čistú a s milovaním počkáš až do manželstva. Ak on bude mať pocit, že o niečo prichádza a rozíde sa s Tebou, bude to znakom, že Ťa nemiloval skutočnou láskou, ktorá hľadí na dobro druhého, rešpektuje ho a vie kvôli nemu priniesť aj nejakú obetu.

Arabelka

AHOJTE mam taky problem s priatelom sme uz rok spolu on chce odomna aby som mu domazala ze ho miluejm ked sa snim pomiluejm ale ja som este panna a mam 17 rokov a on je panic a ma 18 a nwm co mam robit prosíím poradte mi ! :(((

ivučka z loz

suns.

Priateľ nech si sadne na kraj postele,dobre mu ho vymodeluj na tvrdý drúk,dobre nalubrikuj a jemne si dosadaj na neho,otočená chrptom k nemu,pekne si nasmeruj penis do dierky,najlepšie sama a prudko dosadni.
Poradím Ti,kup si messokain gel a pridaj ho do lubrikantu,ale len sebe,nie priateľovi..ztlmi bolessť.Musíš niečo vydržať..bude to bolieť ale to je nič proti pôrodu,to le potom budeš jačať,pokým porodíš.
Keď sa blanka pretrhne,bolí to no neprestávajte suložiť,potečie krv,no slasť musí prekryť bolesť,inak zošalieš!

Tiež sme to tak robili a ide to

:) fake

ja som to skušal... urobit mojmu dievčatu ale vobec to nešlo.. povedala že ju to boli no tak sme sa nato vykašlali.. neviete čim to može bit že ju to tak velmi boli..

mia

Tak aby som vam povedala tak musi biť baba až moc vrušena ty ju najprv musiš dobre vzrusiť aby bola vhlka a potom sa do nej dostaneš a ked ju to bude bolieť tak neprestavaj lebo to bude o to horšie...a ked sa blana prethne tak aj na druhy krat(naprikal o den)ju to bude bolieť lebo ta rana sa bude musieť uceliť a potom ked to budeš robiť viac krat tak to už bolieť nebude a bude to o to lepšie...drzim palčeky

suns

cafte, mna to fakt dost bolelo, aj som krvacala..ale ked mi ju priatel pretrhol, hned prestal, lebo som az vzdychala od bolesti..no a pokusali sme sa druhykrat a tiez to dost bolelo.. a poloha - on sedel s vystretymi nohami a ja som na nom cupela - asi nie najlepsia... takze co robit? treba to volako prstami pomalicky roztahovat? bo zatial sa mi zmesti jedeen:P diq za rady:)

smajlinka

ja som ani nekrvacala ani necitila bolest... bolo to asi po 2 hodinovom mazleni takze som bola vlhka a to asi "zapricinilo" to ze som s tym nemala ziadne problemy

dudulka

bude to smiesne a zaroven take pekne...ale hlavne to bude z lasky,a uprimne,a ta krv a aj bolest patri k tomu,navyse sa to da zniest...a ked niekto niekoho miluje,tak tu bolest vydrzi...len sa netreba bat

....

diana..bolet ta to nemusi, ale moze... ja som citila mensiu bolest, ktora sa rozhodne dala vydrzat..to je velmi individualne!s krvoou je to tiez podobne..Prvy krat to je skratka o nicom lebo su to nervy