Ahojte. Mám taký problém..s priateľkou by sme to chceli vyskúšať..len taký problémik máme, že ja som ešte panic a aj ona je panna..a obaja vieme, že to po prvýkrát bolí a môže aj krvácať..a ja mám taký problém, že nechcem jej ublížiť, cítim sa blbo..(veľmi sa milujeme veľmi a prvý sex by mal byť vyvrcholením našej lásky poprvýkrát je to najkrajšie, každý si to pamätá..) lenže ja sa cítim blbo, že by som jej mal spôsobovať bolesť...Prosím poraďte ako by to bolo najlepšie vhodná poloha, alebo niečo podobné...Za rady vopred ďakujem.
Sex po prvý krát?
Malo ludi ma take stastie,ze ma pekne spomienky na to prve. Chodte na to pomaly,hlavne sa uvolnite. Vies,ze aj tebe to bude boliet,nie len jej?
nie je az taka pravda, ze je to najkrajsie poprvykrat. mna to napriklad hrozne bolelo, ale na druhej strane som vobec nekrvacala. ale ja si budem pametat sex, pri ktorom ma to uz nebude vobec boliet, a pri ktorom dosiahnem aspon klitorialny orgazmus. takze to berte asi tak, ze raz o to prist musite :P ... ale nesustredte sa pri tom na to, ze "kedy tam uz vlezie", pretoze vtedy sa baba vobec neuvolni. ja len tolkoto k tomu ;)
klidek, nerobte z toho az take velke halo, bo este viac sa to pokazi...no mna osobne to nebolelo,ja som len citila len taky akoby tlak a veeelmi malo krvi.prvykrat to nebude nic moc...ale potom to uz bude v pohodke :)...vela stasticka :)
Ahojte.minule som to s priateľom robila po prvý krát (on tiež).no a vôbec som nekrvácala napriek tomu že by som mala. co to môže znamenať?
prosím poradte
tak moja prva poloha bola ja na nom...a prvy sex bol celkom fayn ani ma nič nebolelo...a už ten druhy,treti,az po 5 ma bolel....a krv bola akokeby som mala kramy-slabé...dva dni spinenie som mala...a sex som si zacala uzivať az das po 1-2 mesiaci...ale asi naj.poloha je ze ona bude hore..moze sa sama hybať ako chce ci rychlejsie alebo pomalsie,ci hlbsie...atd...ja vravim pri prvej polohe ja hore sa nam ani nepodarilo pretrhnuť...az pri druhej..hlavu hore,kazdy to raz musí prežiť...kolko mate inac rokov?
Veru tak rukou sa nasmeruj .. ale opatrne.. proste kamo .. co boli to preboli.. ked ju to bude boliet .. tak trocha spomal. ale pokracuj .. nemozes prestat .. lebo potom ked to pojdete skusat druhy krat tak to bude to iste.... blanu som jej pretrhol a ani nikto nevedel ze je pretrhnuta .. az potom to krvacanie to oznamilo...... naozaj nepi... a ver ze na treti stvrty krat ju to boleit nebude ... ale bude tonormalne.. necakaj ze sa jej to hned zacne pacit.. ale ak budete aktivny .. tak za taky mesiac, dva az rti by sa to moholo zlepsovat.. ona bude rada ked ju to uz nebude boliet...... kazda baba to ma rada inak.. tak potom musis skusat ako sa jej to bude najviac pacit.. ta moja je najradsej ked som len v nutry a hybem sa tak centimeter pomaly von a dnu... ale musim byt hlboko.. tej tvojej sa to moze pacit inak.. a nebud ani moc nahucany na to .. lebo sa ti stane to co mne .. -- ze som sa spravil vva za 30sekund.. :) ale ta moja holka to pochopila .. a teraz to nelutuje .. teraz ju to bavi .. :) ved sex je zabava :) .. ;) takze ... it's allright and lets go : )
Veru ona by mohla tebe a zaroven aj sebe napomoct tak ze si ho tam postupne sama da alebo ta aspon navedie na spravnu cestu lebo ako panic sa s tym potom potrapis kym sa trafis ;-))
takze jak na to? sa bojis ze ty jej ublizis ale ver ze ani pre teba to nemusi byt uplne najprijemnejsie...presne ako odznelo: vela sa maznat a skus sa jej potom dole jemne dotknut ci uz je dost vlhka.a musi pri tom dychat aby sa dost uvolnila.len zadne stresy.ja som prvykrat sa sice uvolnila ale priatel bol dost ohladuplny ze ani sa do mna uplne nedostal.a ani sa hned prvyraz nespravil a to uz nebol zaciatocnik. a blanu mi pretrhol prstom az na dalsi krat a to som o tom ani nevedela.len vdaka tej krvi nam to doslo...a fakt je misionarska najlepsia.vela tym neskazis a to je pre vela holiek ta najlepsia.ale nezabudni ze tvoj dracik sa do jej jaskynky sam nedostane..tomu treba aj pomoct,lebo je tam tma :)