Ahojte. Mám taký problém..s priateľkou by sme to chceli vyskúšať..len taký problémik máme, že ja som ešte panic a aj ona je panna..a obaja vieme, že to po prvýkrát bolí a môže aj krvácať..a ja mám taký problém, že nechcem jej ublížiť, cítim sa blbo..(veľmi sa milujeme veľmi a prvý sex by mal byť vyvrcholením našej lásky poprvýkrát je to najkrajšie, každý si to pamätá..) lenže ja sa cítim blbo, že by som jej mal spôsobovať bolesť...Prosím poraďte ako by to bolo najlepšie vhodná poloha, alebo niečo podobné...Za rady vopred ďakujem.
Sex po prvý krát?
...podla toho ako velmi chces byt otcom
chcel som saspíítať, s priatelkou chceme mať prvý sex aa či je to lepšie po prvý krat z gumou alebo bez ?
Ahojte :) mám taký problém , mala som prvy krat pohlavny styk pred týždnom , tento týžden by som mala dostať krámy,.. no bojím sa že nedostanem, použili sme durex aa spravil sa do toho , mám sa čoho báť ?? je to normálka ak by meškali krámy ?
Poradťe mi prosím vás tí čo už ste sexovali .... chce po vás vaša polovička všeliaké tie polohy a tak... že nechce zostať len pri klasike? Je zlé ked sa hanbím tak experimentovať a nedopriať mu to čo chce ?
Ahoj,
to je super že chceš partnerku ušetriť bolesti, nie vždy sa také niečo vidí. Najlepšie spravíš, ak sa jej pri prvom sexe budeš čo možno najviac venovať. Láskaj ju rukou aj ústami, nech sa úplne uvoľní a poriadne zvlhne. Keď bude nervózna pôjde to ťažšie, takže ty musíš byť ten, čo vyzerá že vie čo robí, ten, čo si je sám sebou istý. Trošinku ju to asi zabolí, ale ak bude dosť vzrušená pravdepodobne si to ani nevšimne, nie každú to dokonca bolí. Nezabudni, že keď už budete viesť aktívny partnerský-sexuálny život, bolo by načase, aby začala chodiť ku gynekológovi, nech je tam dole určite zdravá. Ak by si si stále nebol v niečom istý, skús kontaktovať priamo odborníkov, napr. na stránke www.sexualne.sk
Pomozte mi, bez antikoncepcie alebo fyzickeho prerusenia semenovodov, vajickovodov, pripadne kastracie, to bude riziko vzdy. najvacsia pravdepodobnost otehotnenia je zhruba v strede medzi dvomi menstruaciami. cize je to PO jednej a PRED druhou.
a s gumou je to nanic. ked chcete ist naostro, musite si zabezpecit inu adekvatnu antikoncepciu.
wreck,a ked to bude pred bude to riziko?a kolko dni po a pred mozem?
Pomozte mi, kedze este neviete co a ako, je viac nez vhodne pouzit gumu. v navode k nej je napisane AKO ju spravne pouzit. potom je uz jedno ci pred menstruaciou alebo po nej. bez gumy je riziko otehotnenia velke pred aj po.
skor by som volil po, pretoze vtedy budes asi nadrzanejsia (viac vzrusena) a lepsie vam to pojde.
Potrebujem pomoct ... Som panna a moj priatel panic chceme sex ale ja neviem kedy to bude lepsie ci po menšturuácii alebo pred aby som neostala tehotna.
Dá sa niečo také, že tá blana má viac častí? pretoze priatel bol vo mne (samozrejme to do mna silno vrazil lebo som to nechcela pomaly aby som cítila každú bolesť.. bolelo to minutku ani nie .. rozdychala som to)polku mal dnu a nebolelo to bolo to fajn vzrušujúce len ako nahle začal ist hlbšie tak to znova bolelo.. znova tá istá bolesť .. tak je mozne že ju roztrhol len polovične??