priatel

karola

sama vies, co chces, ani ja neznasam, ked ma vypite, ale ked inu nerest nema a nie je agresivny, tak to prehliadam, pretoze ho LUBIM a abstinentov zratas tu na okoli na jednej ruke

karola

povedzte mi mudri ludkovia, kto na Slovensku nepije... Deana, ty si vobec nepisala o tom, ci je agresivny po tom, co si vypije, ani o tom si nepisala, ci pije s kamaratmi, alebo si uhne aj doma...ale vsetci ti poradili, aby si sa s nim rozisla. Ja zijem s muzom 10 rokov, tiez si raz za tyzden da dobre do nosa s kamaratmi, ale deti aj mna ma rad, je dobry manzel a otec...a nie je agresivny, ked ma vypite, skor taky usmievavy macko:-) Sama musis najlepsie vediet, ako je to s nim a nie po par dobre mienenych radach mu das kopacky...

lilina

Dakujem za rady ale ja už som na 100percent rozhodnuta,že sa k nemu nikdy viac nevratim.Nechcem už s nim byt,stačilo.Teraz možem ist s kym chcem a kam chcem a nikto mi to nebude vyčítat.Cítim sa volnejšie.Dakujem vam všetkým ani neviete ako ste mi pri rozhodovaní pomohli.

mimo72

liliana, prosím, ukonči to, toto vážne nemá význam. netráp sa a radšej ukonči túto časť svojho života a začni žiť! mám kamarátku, ktorá žije 17 rokov v takomto vzťahu (časom došlo aj na bitku a škrtenie) a je na nervy a na práškoch. varujem ťa pred takýmto vzťahom týmto príkladom. rozhodni sa správne!

Dee

ale ty nie si povinna mu nic vysvetlovat. Aj keby si niekoho mala, tak by ta k tomu dohnal on sam svojou povahou. Prerus s nim radsej vsetky kontakty, nesnaz sa zostat s nim aspon kamaratka.Nema to zmysel. Neobvinuj sa , hlavne je ze ty vies preco si ho opustila a nikomu nic nemusis vysvetlovat. A konecne mozes zacat ziiiiit:o)

lilina

Dee,dakujem za podporu.Aj ja si myslím,že tých telefonatov ešte zopar bude,ale ja už nechcem prežívat to čo robil už nie!!!Len teraz si myslí,že som si našla noveho a že je to ten čo mi pribudol v telefone.Ale to nieje pravda ja nikoho nemam.