Mam priatela ktoreho mam velmi rada.Problem je v tom ze si rad vypije a ja to neznasam.Slubi mi ze uz nebude ale vzdy vydrzi len mesiac.Potom to znova zacne.Nechcem ho stratit ale ja sa citim sklamana.Je mi hrozne,trapim sa nespim,ze ma zase oklamal.Poradte mi co mam robit.
priatel
Ak si sa už rozhodla, asi by si nemala spätkovať.
sama vies, co chces, ani ja neznasam, ked ma vypite, ale ked inu nerest nema a nie je agresivny, tak to prehliadam, pretoze ho LUBIM a abstinentov zratas tu na okoli na jednej ruke
ano pije s kamaratmi....ked je pri mne tak nepije agresivny je nie ale to ja neznesiem...
povedzte mi mudri ludkovia, kto na Slovensku nepije... Deana, ty si vobec nepisala o tom, ci je agresivny po tom, co si vypije, ani o tom si nepisala, ci pije s kamaratmi, alebo si uhne aj doma...ale vsetci ti poradili, aby si sa s nim rozisla. Ja zijem s muzom 10 rokov, tiez si raz za tyzden da dobre do nosa s kamaratmi, ale deti aj mna ma rad, je dobry manzel a otec...a nie je agresivny, ked ma vypite, skor taky usmievavy macko:-) Sama musis najlepsie vediet, ako je to s nim a nie po par dobre mienenych radach mu das kopacky...
ako mam na neho zabudnut,skoncila som s nim ale mi stale chyba....mam chut mu zavolat...co mam robit...
Dakujem za rady ale ja už som na 100percent rozhodnuta,že sa k nemu nikdy viac nevratim.Nechcem už s nim byt,stačilo.Teraz možem ist s kym chcem a kam chcem a nikto mi to nebude vyčítat.Cítim sa volnejšie.Dakujem vam všetkým ani neviete ako ste mi pri rozhodovaní pomohli.
liliana, prosím, ukonči to, toto vážne nemá význam. netráp sa a radšej ukonči túto časť svojho života a začni žiť! mám kamarátku, ktorá žije 17 rokov v takomto vzťahu (časom došlo aj na bitku a škrtenie) a je na nervy a na práškoch. varujem ťa pred takýmto vzťahom týmto príkladom. rozhodni sa správne!
ale ty nie si povinna mu nic vysvetlovat. Aj keby si niekoho mala, tak by ta k tomu dohnal on sam svojou povahou. Prerus s nim radsej vsetky kontakty, nesnaz sa zostat s nim aspon kamaratka.Nema to zmysel. Neobvinuj sa , hlavne je ze ty vies preco si ho opustila a nikomu nic nemusis vysvetlovat. A konecne mozes zacat ziiiiit:o)
Dee,dakujem za podporu.Aj ja si myslím,že tých telefonatov ešte zopar bude,ale ja už nechcem prežívat to čo robil už nie!!!Len teraz si myslí,že som si našla noveho a že je to ten čo mi pribudol v telefone.Ale to nieje pravda ja nikoho nemam.
Určite nie