priatel

wmds

mas pravdu - mali by sme skoncit, je pokrocila hodina - ak si Ty tym z tych stastnejsich, tak nech to tak zotrva a tym dievcatam, ktore maju problem v tejto teme s alkoholom a ziarlivostou... na ich mieste by som sa vratila radsej z kratsej cesty, ako potom, ked uz budu daleko.... VSETKYM DRZIM PALCEKY A VELA STASTIA? ABY VLASTNYMI SKUSENOSTAMI NEZOSTALI "KVAZI" TAKYMI POSTIHNUTYMI AKO SOM MOZNO SCASTI JA - PA A DOBRU NOC

wmds

pracujem vo velmi velkom kolektive, kde denne "zavidi" x zien /niektore potichu a niektore aj nahlas/, ze chodim do prace kludna, ze ma nedepta ziadny chlap, aj ked uznaju, ze vsetko je na mne, nemam sa s kym podelit o starosti, ale som podla nich podstatne stastnejsia ako ono... aj ked niektore z nich nevedia, o com je zasa ten moj zivot a moje "akoze" starosti

jarda

a niektorí blbci ako ja si nosíme prácu aj domov, ale mali by sme končiť lebo sme sa odklonili od pôvodnej témy

wmds

v podstate ano, niekde dole som pisala, ze mi to v znacnej miere vyhovuje... a to z toho dovodu, ze neznasam klamstva a pretvarky, a prist casom na nieco, co som pisala v predchadzajucom, tak asi by som sa s tym tazko vyrovnavala... a nie je to 90%, je to o dost viac... asi ako napr. statistiky o tyranych zenach... tiez ich je zdaleka viac, ako sa uvadza, a to len pre to, lebo velka cast zien sa k tomu nikdy neprizna... Pozri na to, kolko je rozvodov a kolko parov, aj ked nie su rozvedeni, tak neziju spolu... neviem, asi je na vztaky, partnerske vztahy zla doba... alkohol, nevery, tyranie, podvody, drogy, ... viem bolo to aj kedysi, ale rodina bola vtedy viacej uctievana, clenovia mali viac casu na seba, teraz kazdy sedi v robote, aby o nu neprisiel, cim zanedbava domace vztahy, ktore sa musia neustale pestovat... JE TO CELKOVO TAZKE...

jarda

ale prepač, ak je to podla teba skoro všade tak, potom je aj dobre že si sama, nie? Ale maš pravdu 90% manželstiev je po čase takých.

wmds

nie som bezchybna, nikto taky nie je ... len skus prehodnotit, kolko takych naozaj stastnych manzelstiev alebo partnerstiev poznas... ale takych, v ktorych ani jeden z nich nic nehra... no adalsia vec, ano podaktori partneri, teda chlapi sa len prizeraju, ale poznam vela aj takych, ktory ziju v domacnosti s detmi, ktorych nie su biologickymi otcami, a keby si niekedy pocul tie reci... doma sa tvaria ako milujuci otcovia, a medzi ludmi pustaju napr.: kolko ich stoji ten cudzi krk, a pod. Ja som dost butlava vrba pre ludi, aj ked sama by som sa niekedy potrebovala od srdca vykecat, a asi prave preto poznam vela takych pripadov, kde partnerstvo, otcovstvo, manzelstvo, atd je iba jedna velka hra, za ktorou je utrpenie a bolest, ktora vychadza na povrch az s odstupom casu, ked je to uz pre niektorych z nich nezvladnutelne...

louisi

Daj si zásadnú otázku, si pri ňom bezvýhradne šťastná? Nie sú chvíle,kedy ti je totálne smutno a premáhaš v sebe hnev?Ešte ste len priatelia a už máš hlavu v smútku a depresie,že si nevieš pomôcť.Buď k sebe úprimná a vedz,že nikdy to nebude iné,bude to len horšie.Si naivná a hlúpučká, že strácaš svoje krásne roky s týmto "problémom".Uvedom si ,že ak pri ňom ostaneš,budeš o pár rokov sedieť doma s dvomi deťmi a písať na toto fórum do rubriky Pokazený život s alkoholikom!Tak chceš skončiť?pochybujem....Ruky preč a čím skôr!!!,viem o čom hovorím....Pokazíš si život,nerob to,prosím

jarda

Ale, ale, veď ani ty nie si celkom bezchybná tak hádam nejakú tu chybičku by si vedela "zniesť" A s dcérou - chlapi s tým nemajú nejaké extra problémy vychovávať cudzie deti, ved sa v§čšinou len prizerajú