priatel

lilina

Ja stale dufam že sa to všetko zmení len sa bojím že ak nie tak to bude horšie a horšie.Nasilie?čo ti robil?

panika

vidis-mam pravdu,aj ked ma to mrzi.Vies,zazila som to.najprv to boli len sceny doma,potom aj na verejnosti a nakoniec nasilie.A vsetko bezdovodne.boli to iba jeho vyplody a ja som za ne trpela.

fialocka

deana..ja som mala podobny problem..priatel sa neopija..ale ked ja s kamosmi tak neviem povedat nie..stane sa mu raz mesiac za dva ze pride domov a ma "vypite"..Nenavidim alkohol a nechcem to tak ale nechcem ho ani stratit..Ked som mu to vycitala,povedal, ze prehanam,ze ved sa nic nedeje,ved ze ked budeme dpolu zit tak to nebude robit..ale takto ze nemoze povedat chalanom nie..Nechap to nespravne,nie je alkoholik,ani sa neopija..len ma niekedy napadaju obavy z buducnosti..ze co ak..by zacal pit..ked sa mu teraz (aj ked velmi obcasne)zadari..Sme spoli 3 roky..a bojim sa preto ze jeho otec je pijan..

mimusik

No tak ja by som s takym chlapom nebola. Ziarlivost + alkohol. Katastrofa. Podla mna sa taky clovek nezmeni a bude to len horsie. Teraz ho lubis, ale ver mi, ak sa bude stale opijat a robit ti ziarlivostne sceny, budes lutovat, ze si ho niekedy spoznala. Rozid sa s nim, pokial nie je neskoro.

panika

ak chces mat kludny zivot.Teraz mu vadia tvoji priatelia, vymysla si ludi-na ktorych si sa pozrela.Nakoniec ta od vsetkych odizoluje.Ziarlivec nie je vhodny na partnersky vztah (ani ked to prezentuje,ze to robi z lasky.

panika

poviem ti to tak- to je recept na dokaslany zivot.a u nas to bolo bez alkoholu.Stratis sukromie,sebauctu a cely svoj zivot.cely zivot sa budes snazit odpovedat na otazky,ktore nemaju odpoved,pretoze su to BLUDY.

lilina

Asi tak a dost hrozna žiarlivost.Napriklad vymazal mi všetkych kamaratov s telefonneho zoznamu.Minule sme boli na discoteke a pri bare som mala kamaratov tak som sla za nimi predsa je normalne pzdravit svojich dobdych kamaratov a on sa so mnou totalne pohadal.