Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neodbytný

Príspevok v téme: Neodbytný
Naďa

Ahoj, chcela by som poradiť, čo mám robiť, keď mám necelý rok priateľa, s ktorým nechcem byť minimálne 6 mesiacov, no on si to nedá nijako vysvetliť... nepomáhajú dobré slová, zlé, ignorovanie, nič.... stále niečo sľubuje a ja sa k nemu vrátim len preto, aby som už mala od neho pokoj na ten určitý čas... viem, asi som hlúpa, ale tá situácia sa musí zažiť
niekedy sa správa ako keby nebol pri zmysloch a vtedy sa ho aj bojím

winki

natusa toto uz neni normalne ak to chces vazne ukoncit tak sa spoj s policiou inak to nema vyznam...Zachovaj si aku taku hrdost

ô

Tak ak máš teraz ťažké obdobie, skús sa ešte pretvarovať, aby ťa nestresoval. Keď mu vysvetlíš, že máš školu a iné dôležité veci, nebudeš ho mať hádam celý deň na krku. Potom rázne všetko ukonč a ak sa bude situácia opakovať, treba sa vykašlať na hrdosť a poprosiť rodičov o pomoc...na to je rodina...ak nepomôže rodina, treba ísť na to hoci aj súdnou cestou. No je to na tebe a bude to sakra ťažké, ale horší by bol časom dopad jeho správania na teba.

natusa42

3ntt no ja nechcem robiť okolo seba rozruch :( snažím sa nejako to zvládnuť sama,síce áno,som nepokojná,mávam depresie,a tak podobne ..ale nevidno to na mne až tak príliš -maskujem to ako môžem ..je mi naozaj trápne požiadať kohokoľvek o pomoc ...a už vôbec nie rodinu,kedže oni by mi povedali " čo si si urobila,to si rieš ,ked si si našla psycho chlapa,tak potom si to rieš " ...jednoducho naši mi to vraveli dva roky,že on nie je celkom normálny v poriadku ..proste oni na nom videli to,čo ja nie-a to sa mi stalo " osudným" ...
ja si ho nejdem brať/ aj ked on ma už požiadal o ruku,aby si ma k sebe pevne pritiahol navždy/ ,neodvažujem sa povedať,čo by bolo po svadbe ,kebyže ma má už istú ..to ani len nechcem na to myslieť,ešte šťastie,že som vtedy nesúhlasila ..prepána ..to ma asi osvietilo .....
naozaj nechcem dopadnúť ako manželka psychopata a žiarlivca ...lebo on k tomu smeruje ...chápeš ..ked je dobre,tak je dobre ...ale akonáhle sa niečo vyvrbi tak také nervy schytí ,že keby som bola jeho manželka tak mi hádam aj jednu vytne ..ale teraz sa snaží ovládať pri mne ..viete ako to je -" hrá sa na celkom pokojného človeka " ...
ale najhoršie je,že ja sa mu nemám ako sprotiviť,ako píše vyššie koment ..a istotne to skúšala už aj zakladateľka tejto diskusie ..-proste takému chlapovi sa neznhnusíš ,ani keby si neviem čo urobila,ja som to skúsila ..skúsila som byť odmeraná k nemu,snažila som sa hádať sa s ním stále,snažila som sa ho provokovať iným chlapcom ,že sa mi páči a tak ..robila som všetko pre to,aby ma NECHAL ..ale ON ma nikdy nenechal a ani nenechal ..ved neraz mi povedal takým " psycho tonom " ..že " nikdy ťa nenechám,o si pamätraj,lebo teba si vezmem !" ....
a teraz mám hrozné obdobie,musím sa ústrediť na školu a tak ..a nemôžem si veľmi dovoliť problémy ešte aj s ním....a viem,že keby som sa rozišla,tak zase bude ten istý scenár --bude mi robiť zo života peklo,bude ma všade vyčkávať ..a tak ..myslím,že toto je neriešiteľná situácia ..jedine sa kamsi odsťahovať...alebo čo ..:(/ale to nepripadá do úvahy..s.akra,keby si on našiel iný objekt záujmu ..hm ..ale tak to skôr sa smrti dočkám ako hento.on iné baby ani okolo seba nevidí

veda

Vies,niektory ludia su taky manipulatory.Ze ked zistia ze mozu manipulovat tak manipuluju do vtedy kym ty nepovies DOST a POSTAVIS SA RAZNE CELOM PROTI NEMU.Ty musis povedat DOST.

ô

Možno to čo teraz napíšem bude poriadna blbosť, ale keď sa ho chceš zbaviť, možno by pomohlo, keby si začala robiť všetko preto, aby si sa mu ako žena zhnusila. Určite existuje nejaký spôsob ako sa aj milovaná žena môže chlapovi sprotiviť.

3nttt

natusa42 bolo by mi to trápne,akoby som si nevedela " poradiť sama ".ved si ale nevies sama poradit.nemyslim si ze je na to nieco na hanbu.skor si myslim ze je lepsie to riesit ako byt ticho len aby si ludia nieco nemysleli.a podla mna by si bola velmi prekvapena s reakcie tych ludi.
keby som bola v situacii ze ma niekto o takuto pomoc poprosi tak by som si urcite nemyslela ze ten clovek je neschopny.skor by som si myslela ze je super ze sa to snazi nejako riesit a ze, no bohuzial ma smolu ze si nasiel psychopata.myslis ze ludia okolo teba nevidia ako to je?ja ta sice nepoznam ale podla toho ako toto pises si myslim ze s teba musi "nepohoda" na vsetky strany kricat.
a to ci ta miluje...neviem...nemam pravo posudzovat. aj tyrane zeny s monoklom,vybitymi zubami,zlomenym rebrom a neviem cim vsetkym tiez budu tvrdit: ALE ON MA MILUJE!
tak snad nedopadnes rovnako :( drzim palce aby sa to nejako vyriesilo.

biela mačka

Jasné,ako keby si bola môj duplikát -mne sa síce ex nevyhrážal,keď som chcela odísť,ale psychicky na mňa šielplačom a výčitkami.

biela mačka

Ako keby som čítalao mojomex. Aj on sa vždy rozplakal,keďsomchcelaodísť, nopritom sa správalku mnetak,žemakritizoval,aj na verejnosti,robil mi prednášky, nevenovalsamia bla blabla, furt dokola,tisíckrát somtopísalasem-nebrať ohľadnajehoslzy,anivýčitkya ROZÍSŤSA -alebo s ním ostaň a ujde timladosť.

natusa42

winki ano,to je dobry napad,lenže ja si nemozem dovolit teraz odist z mesta,mam skolu ..a okrem toho ..po dvoch tyzdnoch by som sa vratila a cakal by ma pred skolou alebo pred domom..to je to iste :(

natusa42

3ntt prepána to nie ...tak daleko to nikdy nezašlo,a ja popravde nechcem do toho nikoho ťahať,lebo mi je to skutočne hrozne nepríjemné a vewmi sa za to hanbím,akého som si našla " úžasného priateľa " ...a vieš..najhoršie je,že mne rodina vždy vravela,že on je citový vydierač a tak,že sa ku mne absolútne nehodí,ale ja som ich nepočúvala a tak teraz nikoho do toho nechcem ťahať ..a ani známych ...bolo by mi to trápne,akoby som si nevedela " poradiť sama " :( to nie ..ja som taká tichá osobka a ani nemám veľa dobrých kamošov,skôr len tak sa "zdravíme " ,mám len kamošky ...
chápeš ..

ale najlepšie je na tom to,že on je naozaj skvelý chlapec ,ked je so mnou ...zniesol by mi aj zlaté z neba,váži si ma,rešpektuje,dokazuje mi stále svoju lásku všetko ako normálny partner,ale rpehnane ma miluje a nechce o mna prísť a tým sa to unho stalo niečo ako "choroba " ,alebo čo ,ja vážne neviem ..a okrem toho ,som jeho prvá ..čiže ..možno aj tým ..a on je strašne zásadový