Ahoj, chcela by som poradiť, čo mám robiť, keď mám necelý rok priateľa, s ktorým nechcem byť minimálne 6 mesiacov, no on si to nedá nijako vysvetliť... nepomáhajú dobré slová, zlé, ignorovanie, nič.... stále niečo sľubuje a ja sa k nemu vrátim len preto, aby som už mala od neho pokoj na ten určitý čas... viem, asi som hlúpa, ale tá situácia sa musí zažiť
niekedy sa správa ako keby nebol pri zmysloch a vtedy sa ho aj bojím
Neodbytný
natusa42 mas pravdu. nastastie som si nicim takymto nepresla a vobec vam to nezavidim. ale comu pomaha ze to natahujete?nechcete byt s takym chlapom cely zivot,ci?takze si to vlastne len viac a viac komplikujete :(
inak celkovo nechapem tych vasich psycho.to im vyhovuje ze ste s nimi z donutenia?toto by som nikdy nechcela a nedovolila.
natusa, ten tvoj je jasny STALKER
Naďa hm ..presne,ale uplne PRESNE môj prípad,až na to,že môj sa nespráva tak "agresívne " ,že mi zoberie kľúcče a tak,to by si nedovolil,ale tiež to isté ...konečne niekto ,kto má ROVNAKY porblém ako ja,a tiež to už riešim pol roka,ako ty..možno by sme sa mohli pozhovárať cez mail,ak by si chcela,lebo vidím v našich príbehoch obrovskú podobnosť,ja tiež to isté ..tiež ..chodila som s ním dva roky,rozišla som sa s ním dvakrát,dvakráť ma "prinútil " s ním chodiť ..lebo choidieval za mnou,vyčakával ma,chorobne žiarlivý a tak ..aj ked som si našla inú cestu domov,tak ma čakal pred domom a tak,strpščoval mi život...záplava sms,hovor,všetkého,nepomohlo ignorovanmie,ani niče...tak som s nim,viem,najhoršia chyba,akú môžem robiť..ja ho mám však ešte stále po tom všetkom rada ..ale tiež najradšej by som s ním už nebola,lebo viem,že ma ten vzťtah ničí.a vidno,že ľudia,ktorí sem píšu,veci typu " nechaj ho rázne " ,tak v živo´te si tým neprešli ,čo my dve,lebo to sa proste NEDA ...a políciu do toho ťahať nechceme .....a tiež neviem,ako dalej ..ale hm ,tu na fore pomoc nečakaj :( ...
presne tak. Kto to chce skoncit, tak to aj skonci a nezabrani mu v tom nejaka hysteria druhej strany.
a podla mna nechces.mozno ani sama o tom nevies.ked niekoho nechcem tak ho nechcem a moze sa aj na hlavu postavit.nieto este s niekym koho nechces spavat a pod.a keby mne niekto robil taketo veci tak by sa mi tak zhnusil ze by mu nepomohlo ani keby sa mi vyhrazal. presne ako je tu pisane- je to o vlastne a hlavne pevnej voli.
okrem toho cim dlhsie to bdues natahovat tym vacsieho psycho z neho urobis.
ked mu davas stale nadej? Ked vzdy podlahnes? Vsak ty mu nedavas jednoznacne najavo, ze toto teda nie...prebud sa konecne, ked bude nabuduce obtazovat, zavolaj policiu a vybavene.
je to debil,daj výstrahu a potom políciu a bude pokoj.
tu je kazda rada marna, ty nemas kusticek normalnej vole to skoncit.
3 nttt ak by som sa nechcela rozísť, nepíšem sem. Dá sa rozísť, len som nenašla správny spôsob, ktorý bude mať aj nejaký efekt.