Ahoj, chcela by som poradiť, čo mám robiť, keď mám necelý rok priateľa, s ktorým nechcem byť minimálne 6 mesiacov, no on si to nedá nijako vysvetliť... nepomáhajú dobré slová, zlé, ignorovanie, nič.... stále niečo sľubuje a ja sa k nemu vrátim len preto, aby som už mala od neho pokoj na ten určitý čas... viem, asi som hlúpa, ale tá situácia sa musí zažiť
niekedy sa správa ako keby nebol pri zmysloch a vtedy sa ho aj bojím
Neodbytný
nemala si otvorit, ale zavolat policiu, ze sa vam snazi vlamat do bytu neznamy chlap. Hned by sa posral. Mala si povedat, ze ho nepoznas a druhykrat by si to rozmyslel. Ale ak nemas trosicka VLASTNEJ VOLE, tak si potom takeho debila zasluzis.
Nie, nežijem s ním pod 1 strechou.
Dnes som šla domov úplne inou cestou, aby ma náhodou nečakal, nedvíhala som mu hovory, až prišiel pred môj byt, (spolubývajúcej som povedala, nech mu neotvára), ale búchal tak na dvere, že som musela vyjsť vonku. 3 hodiny som sa snažila ho zbaviť, no nešlo to nijako. Nevie pochopiť, že potrebujem voľnosť a nie sa viazať, keď sa nato necítim, ale to akoby som hádzala hrach o stenu.
prepac ale uplne nechapem co chces poradit.ked ti tu niekto poradi logicku a vlastne jedinu radu ukoncit to tak povies ze sa to neda.tak co chces pocut?mame ti poradit aby si si to hodila ci?nic ine ako rozchod nepomoze.mne too skor pride ze ty sa vlastne ani tak nechces rozist.len potmo neviem co riesis.
a to s ním žiješ pod jednou strechou?
Sa s ním nestretni a povedz mu vážne, že je amen.
mate59 nie, nikdy som taký výraz nepočula. S kopačkami som to skúšala x-krát, ale nepochopí to... vtedy je úplne mimo, drží ma s veľkou silou, vezme mi mobil, kľúče...
je to veľmi ťažké, už som rozmýšľala v týchto prípadoch aj nad políciou, lebo je to neznesiteľné, ale ais pre vás aj nepredstaviteľné
Naďa, vieš čo sú to kopačky ?
no ano tpch vrchol logiky :-D
Nada ,zivot je plny zmien a tebe neostava nic ine ,ako sa im podriadit alebo ich prijat ako vyzvu .... neviem co ine ti poradit
dobre... nechcem tu rozoberať to, že som možno niečo napísala 2x a podobné veci, ale problém...
vrátiť sa k nemu preto, že chcem od neho pokoj, bolo myslené tak, aby ma nedržal pri sebe nasilu do rána, čoho je schopný
... a sa ho aj bojím.
Si divný patrón,nevieš čo chceš.Už včera si s ním mala skončiť nadobro.