Ahoj, chcela by som poradiť, čo mám robiť, keď mám necelý rok priateľa, s ktorým nechcem byť minimálne 6 mesiacov, no on si to nedá nijako vysvetliť... nepomáhajú dobré slová, zlé, ignorovanie, nič.... stále niečo sľubuje a ja sa k nemu vrátim len preto, aby som už mala od neho pokoj na ten určitý čas... viem, asi som hlúpa, ale tá situácia sa musí zažiť
niekedy sa správa ako keby nebol pri zmysloch a vtedy sa ho aj bojím
Neodbytný
Takychto chlapov by som zbytocne neprovokovala. Su to psychopati. nebezpecni. Zatial sa len hrajkaju, ale keby si si napriklad nasla priatela, on by ho prenasledoval a nieco mu spravil. Ma charakter psychopata, ktory sa este naplno neprejavil. To by si videla, co by s tebou robil, keby si sa za neho vydala. Takeho psychopata, si este nezazila. Keby pocitil, ze ma nad tebou nejake pravo, az potom by ti ukazal svoje prave ja. malo je tyranych zien? Tu rozchod nezalezi od teba, to ho musis presvedcit ty, aby sa s tebou rozisiel. Proste tu nepomoze nic ine, len ked sa on sam rozhodne, ze ta uz nechce. Aj keby si odisla niekde do Ameriky, on si ta najde. Proste rob vsetko preto, aby si sa mu zhnusila ty. Neosprchuj sa 1 tyzden, nech smrdis ako tchor. Prdni si pred nim, kolkokrat sa ti zachce. Sturaj sa v nose pred nim. Neumyvaj si zuby aspon 3 dni, najedz sa stale cibule a ryb pred tym, ako sa stretnete. Ztrapnuj sa na verejnosti, ked si s nim, nech sa za teba hanbi. Verim, ze po case sa mu tak zprotivis, ze sam od seba ti da pokoj. Ale lutujem tu zenu, ktora sa raz za neho v buducnosti vyda.
Ja sa nepýtam, či by si to mala ukončiť. Pýtam sa, či to chceš ukončiť? Vieš v tom slovíčku chcem je celá podstata veci. Verím, že tým by sa našlo viac spôsobov ako sa priateľa zbaviť.
3nttt lenže on na mna nikdy nevztiahne ruku ,v tom je problém,už aJ to mi napadlo,ale ..on by mi nikdy neublížil ...aj som ho už provokovala,ale nič..k ničomu to nedospelo ,len ma pohladil potvári a povedal,ako ma miluje a že nech ho nehnevám ...
podla mna by si to mala riesit bez ohladu na skolu.vzdy do tho neico pride a ty si takto pomali ale isto doserkas zdravie.presne ako ti tu radia.zapoj do toho policiu.viem ze toto je pripad ked policia moc nemoze.ja by som sa mozno nehala aj vycapat a uz by som mala na neho paku.tym teraz nemyslim ze to mas spravit :) ale ty najlepsie vies co na neho mas a co mozes vyuzit.utekaj cim skor.
Inak nečakaj, že ti vysvetlí, prečo sa tak správa. A vôbec nie ospravedlnenie!!! Takýto ľudia sú narušení (manipulátori) a neuvedomujú si, že "robia zle" Alebo si to naopak uvedomujú až veľmi dobre a preto si hľadajú slabé povahy.
noo mala by som to ukončiť ...
A chceš to naozaj ukončiť?
ô áno,teraz si nemôžem dovoliť ešte horšie stresovanie,už aj tak som na dne psychicky ,a mám teraz neskutočne ťažké obdobie,držím sa asi len silou vôle,aby som neskončila v nemocnici -dnes som odpadla dokonca ....takže je to vážne ..
ved jasné,ja ho už poznám...ked mu poviem,že mám ťažké bdobie a tak ,tak práveže on akože chápavý človek je ,čiže ho nebudem mať stále na krku,preto som samozrejme s ním ...ja len čakám na vhodný moment,ako to celé rázn e ukončiť,ale :( :( sakra....neviem kedy ako ...