Ja neviem ako mu to jemne povedat.Asi sa nevie ani dobre umyt tam dolu, lebo aj ked po okupani mu chcel dopriat oral tak ma napne, lebo to este stale troska pachne(penis) No a ked niekedy aj par hodin ze sa neokupe tak to dost smrdi :( Ako to jemne naznacit? :(
Moj frajer je troska humusak:(
Čistý hajzel ten v tej zámene...že mu to aj zožrala tá jeho manželka, že už bude "dobrý"...Alenka, mňa tiež to isté napadlo, že chvílu bude taký ako sľuboval a potom to bude zasa ten istý hajzel, dobre mu povedal ten cigán...
perfektny bol nahodou. Mat takeho darmozraca, tak ho ozaj kopnem do zadku :D Isto ten chlap tyzden sekal dobrotu a potom bolo vsetko tam kde pred tym...Skoda tej zenskej, na svoj vek bola neskutocne znicena..
aaaaaaaa ten cigan jak mu povedal na konci!! jesss :DD
Povedz mu, umy si lepsie svojho ftaka:D Bolo to myslim dost jemne a adekvatne situacii.
xdanielax, ale odkedy pozbieral bobky od zajaca z pod postele, mozno tam uz nemaju ani taky smrad....
wreck, vies o com je vymena zrejme. V tejto casti sa vymenila slusna romska zena z pekneho domu s bielou zenou, ktora so svojimi 4 detmi zila v neskutocnych podmienkach...
tak zapla som si zamenu manzeliek, nech si pozrem, ze o co tam ide...
viete co? ten chlap ma este stale nejako vela zubov, nezda sa vam?
alenka_maxova, o co tam islo? urob taky strucny vyber toho najvacsieho humusu co sa tam dal vidiet. kvoli mne, nech viem o com su prispevky, prosim prosim. :)
juuuuuj tolko prispevkov pribudlo,
som rada ze som Vas pobavila, ale nie je to tak nastastie, jak na Novy rok tak po cely rok :D
Aaaa, ide farma, ďalší humus :PP