Ja neviem ako mu to jemne povedat.Asi sa nevie ani dobre umyt tam dolu, lebo aj ked po okupani mu chcel dopriat oral tak ma napne, lebo to este stale troska pachne(penis) No a ked niekedy aj par hodin ze sa neokupe tak to dost smrdi :( Ako to jemne naznacit? :(
Moj frajer je troska humusak:(
Inac, mne sa pacia tie studie, kde hovoria ze za rok si umyjete ruky 2500x napr (to je 8x za den)
Ale to je podla mna hlupost :D Aspon ja sa na to cislo dostanem uz na obed, a to vstavam o 13:00 :D
Napr dnes - vstanem prve co urobim je, kedze nic nevidim po dlhom spanku, umyem si oci/tvar - avsak najskor ruky (1), aby som si neumyval tvar spinvaimy rukami. potom sa obleciem a idem so psom von, pridem domov a jasne ze umyjem ruky (2), potom idem sam sa vyvencit a jasne ze potom znovu ruky (3), sadnem za PC a pozriem co je nove na zdravi a komu som chybal na maily, po zisteni ze nikomu idem sa pozriet do kuchyne a nieco si pripravit, ale jasne ze pred pripravou ranajok si umyjem ruky (4) pretoze chcem s cistymi pripravit jedlo, po priprave si jazde ze musim umyt ruky (5) lebo chcem jest s cistymi (ak je to smiesne, tak neviem kto by jedol maso po praci so surovym masom), po zjedeni jasne ze znovu umyt ruky (6). [lenze dnes som zabudol, ze nemam chlieb, tak som si extra umyl ruky 2x navyse, lebo som musel skocit do obchodu, ale to sa nestava casto, tka to nepocitam]
to je 6x a mame len ranajky ;)
ozaj, prave mi doprala pracka, cize pred aj po vyveseni pradla (nechcem nic kontaminovat) mi nabehli +2 umytia ruk..
sice je to mozno overkill, tj prehnane, no mozem sa vzdy spolahnut, ze mam ciste ruky :P
cize za den to je kludne aj 20x to je 7-8 tisic krat za rok.. a to neni absolutne vobec prehnane.. (20 sa dosiahne absolutnym minimom..)
fakt nechapem, ako moze niekto nedodrziavat tak elementarnu vec a potom si hryzie nechty..
no ozaj asi preto som este panic :P mam rad fakt ciste veci :D
hold, aj ked napr varim nieco, napr maso, tak najskor potrebujem tanier, do ktoreho to surove maso polozim, nez pripravym zvysok, plus 2 vydlicky, nech to maso viem otocit pocas varenia, no ale tento 1 tanier a 2 vydlicky uz nemozem pouzit, lebo su kontaminovane surovym masom :D iste sa da oplachnut, no ja rad ciste, nech to umyva umyvacka riadu.. heh
to iste so sprchou, nechapem ako sa niekto sprchuje 2x tyzdenne :D a toboz nie v LETE :D tam je 2x denne fakt ze minimum :D (ani netreba dlho, alebo horucou vodou, cize neni to drahe)
ked pocujem ako vela ludi nepozna mydlo a vodu, mam chut chodit v rukaviciach :D alebo im vobec nepodavat ruky..
Wreck, nechcel by si tak po papuli s tou mäsiarkou? Si rob srandu z dakoho ineho ty primitiv
Lulu ved hej :-D:-D
vsak dobre adam..ja nic zle nehovorim len svoj nazor.kludne si utieraj aj penis aj vtaka a aj cokolvek ine ;)
Ved su aj slipove vlozky.
Fero - ako divne, ci ozaj fajne, lebo ja som zazila take, kde boli mini dvierka ako na divokom zapade, cize zakryty len stred cloveka a teda pozeram, oproti mne baba tlačí, skoro ju rozpucilo a zvuky k tomu, ja som sa zacala tak smiat, ze ma skoro slzy zaplavili, proste trapne plus smiesne, tým, ze clovek nema sukromie, prislo mi to uplne mimo
bibisa Dnes 12:58 - vtaka neutieram, ale svoj penis ano. Predsa nechcem, aby som z trubice kvapkal, pretoze ked sa vytrasie, tak je to ako v zahradnej hadici. Vzdy tam este ostane tekutina, ktora postupne vyteka. Ked sa penis utrie, prilozi sa papier k mocovodu, okamzite papier nasiekne zbytkovym mocom. Staci to 2-3x opakovat a trubica je sucha. Clovek potom nemusi riesit zapal zaluda, zeby mu mocovi vyzrala zalud :)
Ako som vravel s tym herpesom tak to tak sprav!
Lulu na hranici v smere z ua - sk (vysne nemecke) Je fajne wecko :-D:-D
lost Dnes 12:37 - ako kedy. Doma castejsie sedim, ked som niekde inde, tak tam si nesadnem ani pri velkej potrebe. Vojenska sluzba ma naucila, ako sa vykonava velka potreba po turecky :)
Fero M. Dnes 12:42 - volne polozene arasidy v baroch si netreba vsimat. Ako vravis, ludia tam vlezu so vseliakymi rukami.