Ja neviem ako mu to jemne povedat.Asi sa nevie ani dobre umyt tam dolu, lebo aj ked po okupani mu chcel dopriat oral tak ma napne, lebo to este stale troska pachne(penis) No a ked niekedy aj par hodin ze sa neokupe tak to dost smrdi :( Ako to jemne naznacit? :(
Moj frajer je troska humusak:(
alenka:
To vážne? Tak smelo sa k tomu priznal :D humusák :D
eva cakala som tuto otazku...kedze je to clovek, s ktorym sa poznam uz od strednej skoly a momentalne chodime spolu na vysku a travime spolu kazduuuuu volnu chvilu, spytala som sa ho ako muza, ci si po wecku umyva paprce. Povedal, ze nikdy...Este daco treba vysvetlit? :D
alenka:
A ty si s ním bola na wc, keď vieš, že si neumil ruky? :P
alenka - to snad nie fuuuuuuuuuuuuuuuj
tusim si nakupim chirurgicke rukavice a budem v nich chodit
lost s tymi rukami mas pravdu. Bleeee a este ked vidim, ako mi niekto podava paprcu neumytu, s ktorou prave vysiel z hajzla, je mi zle..Neznasam ked sa musim v mhd drzat tych otrasnych trubiek a drziek a podobne. Raz ma neskutocne naplo, ked moj spoluziak siel so mnou v mhd, drzal sa tam tych spinavych miest, potom siel na wecko, po ktorom si tak isto neumyl ruky. A ked sme sa stretli s jeho holkou, zacal ju tymi paprcami hladit po tvari a potom aj krmit dakou tycinkou.........A kedze mu ostavala cokolada na prstoch, tak ona to velmi slastne ocucavala....BLeeeeee :D Mat odvahu, tak kricim "bez dievca" !!! :D :D
Presne tak.
Jedine ze tie studia robia podla seba.Ako umyvaju ruky ty co tie studie robia.Podla seba sudim teba. :D
lost
Ved to su take studia ako ked robia prieskum ako sme na tom z finaciami. :D