Ja neviem ako mu to jemne povedat.Asi sa nevie ani dobre umyt tam dolu, lebo aj ked po okupani mu chcel dopriat oral tak ma napne, lebo to este stale troska pachne(penis) No a ked niekedy aj par hodin ze sa neokupe tak to dost smrdi :( Ako to jemne naznacit? :(
Moj frajer je troska humusak:(
no pisoare to je vec, ktoru nepochopim asi nikdy, kebyze zenam nieco take vymysleli, ze ako za pasom sediet a cumiet jedna na druhu by som verejne wc nenavstivila, ale toto frci na Ukrajine, som myslela, ze to snad ani nie je mozne
mne este vadi, ked si ludia neumyvaju ruky mydlom po wc, zial toto som videla aj u zien
samozrejme, ze sa ma utriet po wc aj chlap, syna sme to tak ucili od mala
2bodka - ako sa vsetci trasu o tu svoju kožku hahahahaha,to si dobre napisala, no vsak, preco priroda vymyslela, ze rodia iba zeny, by bola vysoka umrtnost, keby to mali robit chlapi, pri predstave, ze by sa im rozparali pohlavne organy by utrpela vacsina okamzitu smrt
inak nech kožky maju, len nech sa sprchuju, nastatsie moj manžel je cistotny
mato ako sorry,ale tvoji kamosi su humus nad humus...ti tam musia mat rovno olomoucke tvaruzky v tej koži :DDDDDDDDDD
Mne niektorý kamaráti už aj vyčýtali to že sa každý deň sprchujem :D lebo podľa nich je raz za 3-4 dni ideál .. hej jasne, len potom sa nemal týpek čudovať keď smrdí a je mu vydieť ušné šmaľce.
hmmm.. adam to ako popisal.az som cakala ze tam bude nieco ako :
vycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem savycikam sa utriem sa vycikam sa utriem sa a potom si ho preistotu este nakremujem kedze s tolkeho utierania mi celi popraskal :D
ale nie ja osobne nepoznam chlapa co si utiera vtaka.nevidela som a tak neverim ze to ty co to tu tak prezentuju aj robia :D
co sa tyka obriezky neviem kto kde zobral ze zeny nutia muzov k obriezke.s priatelom som 3 aj pol roka spavala aj s jeho predkozkou.ale on na zaklade inych problemov podstupil tuto operaciu a dal si ju odstranit.jedine co som mu ja na to povedala bolo ze je to jeho vec,jeho vtak ale nech berie na vedomie ze problemy bude mat aj s inymi zenami a je to na nom samom ci chce mat s tym celi zivot problem.po roku sa naskytla situacia kedy mu doktor povedal ze asi by bolo najlepsie to dat do prec.a on sam sa rozhodol ze hej.po operacii nadaval ako svina ze to lutuje ze ho to boli atd.no dnes(co je pol roka od operacie) je aj on nadmieru spokojny a aj ja.uprimne ked mal predpokzku mal urcity "zapach".kiez by nie ked sa spotil cez den a sedel stale na riti.nebolo to nic hrozne ale bolo to citit.teraz?teraz absolutne bez zapachov.a on je velmi cistotny clovek za to.
a na margo temy: skus mu dat vylizat ty taku smradlavu pucu :D
ja by som asi s takym clovekom nemohla zit keby to nepochopi ani keby mu to povies nejak milo.
Adamkrt :-) lenze napr. ja chodim namiesto pisoara do kabinky a idioti sa zo mna smeju ci mam maleho vtaka ze sa hanbim stat vedla nich :-) Potom debilom vysvetlujem, niefo o hygiene ale to ako keby som hovoril opiciam :-D Kym si umyvam ruky a nievo im hovorim, tak ich jz niet davno :-D A potom ako vravite zeru tycinky a na rukach. .. :-):-)
Ale ludia su vselijaky... Uz som zazil aj takych ze sa sparali v nose a potom tie palce drbol medzi arasidy ci co to bolo :-) tym padom som dojedol :-D:-D
Je to humus, ked clovek vidi, ako ludia idu z WC a neumyje si to ani ruky...
Tiez sa pozastavujem nad tym, ze spolocnost asi humusaciny aj podporuje. Ved preco inak sa robia pisoare na panskom WC ???
Ked idem na zachod, aj na malu potrebu, vytrasiem si penis od mocu, necham odkvapkat, utriem zachodovym papierom, znova vytrasiem, utriem znova a prilozim na penis, aby to z mocovej trubice vysalo aj posledne zbytky mocu. Potom clovek nema problem so zltym spodnym pradlom.
Tiez, ked idem na WC, tak v nohaviciach sa pari aj zadok + postupne sa z analnej trubice, nech sa utrie clovek akokolvek dobre, vylucuju minimalne pozostatky. Ak si to clovek neutiera, moze sa dopracovat k zltym-hnedym flakom na spodnom pradle. Ale staci sa niekolkokrat denne utriet len tak /samozrejme aj kvalitne po urobeni potreby/.
A preto si myslim, ze pisoar je uplna zbytocnost a kazdy chlap, ktory dba o hygienu, by mal pouzivat kabinku. Naviac neni prijemne druhemu cumiet, ked vykonava malu potrebu a ani sa nechat ocumovat.