Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.
Znova problém so vzťahom.
Tak sa stretni este niekolkokrat a potom sa opytaj, ako vas dvoch vnima. Ale predpokladam, ze maloktory muz hlada kamaratky... Len, treba vediet, co kazdy z vas chce.
:D:D:D:D:D
Tak môj ex bol výnimka :-) Inak nick nefinka je milý a hodí sa ako meno pre fenku yorkshíra :-) Sorry, ale fakt je zlatá tá prezývka...Inak ako rozoznám kamarátstvo od vzťahu? Ked sa dvaja stretávajú a zatiaľ si dali len pusu, je to kamarátstvo alebo už vzťah?
biela mačka
Včera 09:39
to chce asi skoro kazdy clovek...
Tak to ti ďakujem To si čo o mne myslíš, prečo by nemal chcieť? MMMM, výborne!!!!
A čo ak ten kamarát práveže nechce? :-D Napadlo ťa to?
Neviem v akej ste fáze, ale podľa mňa keď už k tomu má dôjsť (myslím ak tí dvaja ešte spolu nespali), má to byť spontánne a nie že mu povieš "Ahoj, rozdáme si to?"
A k tomu, že neveríš mužom... Ty si ani nezažila poriadne sklamanie. Ľuďom sa stávajú oveľa horšie veci, než to, že ich ex dáva prednosť počítaču pred nimi a predsa sa nesťažujú tak, ako ty. Príliš dramatizuješ a špekuluješ. Proste prestaň riešiť veci, ktoré sa ešte ani nestali a prestaň dokola riešiť veci, čo sa už stali, lebo ich nezmeníš.
mačka, ja by som ťa najradšej fakt prefackala, aby si sa uvedomila :D
Chcem vťah s sexom, ale neverím už veľmi mužom. :-(
Chcem vťah s sexom, ale neverím už veľmi mužom. :-(
biela macka - nikdy, pokial idem na rande, vobec nemyslim na to, ze by bol nejaky sex. Nikdy. Ani by som to nechcel, kedze nie som zastanca sexu, ale milovania. T.j. musim k tej osobe nieco citit.
Ked si niekto hlada vazny vztah, samozrejme chce aj sex, ale neskor. Urcite necaka taky muz na radodajnu zenu, co mu ihned da.
Sex patri k vztahu, tak sa zamysli, ci ides na rande, alebo uz fungujete ako par v normalnom vztahu. Vo vtahu je to ine.
A tak isto - to, ze niekto odmieta na rande sex, neznamena, ze ho nechce, alebo ze hned utecie. Pokial niekto utecie, tak chcel len sex. A hladas si niekoho na sex, ci na vztah ? ;-)
-----------------
Ale zase mna neber ako statisticku vzorku, hovorim za seba, za muza, ktory ma uctu k zenam aj sebe. Je kopec nadrzancov, co zareaguju tak, ako ocakavas. Opytaj sa seba - treba Ti potom takeho uboziaka ?