Znova problém so vzťahom.

Príspevok v téme: Znova problém so vzťahom.
biela mačka

Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.

biela mačka

Nefka, ja som chcela odísť, ale on sa vždy rozplakal, ma vydieral. Ide o to, že on sa vie vtierať a teda si každý myslí, že vinná som iba ja.

nefinka

biela mačka, by som sa zdvihla a odišla a bodka. ty si uvedomuješ čo iné ženy v manželstvách zažívajú???SKUTOČNÉ problémy ako psychické a fyzické týranie a nie také chujoviny ako píšeš ty. Nelúbilo sa ti? tak si mala zdvihnúť svoju riť a presunúť ju inam a nie tu neviem koľko mesiacov po rozchode riešiť také hovadiny s bývalým!!!

juraj0

Každá tvoja správa je len a len o sexe. Keby si riešila to, ako toho druhého viac zaujať, tak by bolo aj spontánne milovanie (časom). Ale ty stále trepeš len a len o tom, ako chceš sex. Tak ti poradím, zbehni na pokec, daj si miestnosť sexzoznamka, napíš tam niečo na plochu a do minútky máš 20 RP, nech ťa niekto vypráši a budeš spokojná. Inak, tvoj bývalý by mal fakt dostať nobelovku. S osobou ako si ty, by som nevydržal ani 5 minút, nie to ešte 9 rokov.

biela mačka

U nás polícia nepomôže, ani e%d muž ženu mláti. Podľa môjho názoru v inom štáte by žena usela na súde, aj keby trpela "iba" psychické týranie. Napríklad v o Francúzsku jedna od ex získala mastnú sumu za to, že ju 20 rokov sexuálne zanedbáva.

Leela333

Bolo to skôr myslené ako taký malý vtip, len je mi ľúto, že z celého môjho komentára si si nič iné neodniesla :-D

natusa, prišiel a chystám sa odpísať, len som nemala veľa času doteraz ;-)

biela mačka

Vieš mi prezradižť prečo? Prepáč, ale čo ty byx si robila, keby tvoj partner ťa furt poučoval, kritizoval, hneval sa na teba, keby on prišiel neskoro a ty by si mu to vyčítala a stačil by mu sex raz mesačne???????????????????

biela mačka

možno by som mu mala vysvetliť, prečo sa skôr správam ako kamarátka - čo ak si myslí, že nemám vlastne záujem, mala by som mu povedať, že som prežila sklamanie....

biela mačka

Vlastne, ja by som mala byť na seba hrdá a nie sa podceňovať. mala by som byť hrdá na to, že som vydržala s takým somárom takmer 9 rokov. Ale hlavne k tomuto kamarátovi budem milá, lebo on nemôže za to, že ex je hajzel.