Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znova problém so vzťahom.

Príspevok v téme: Znova problém so vzťahom.
biela mačka

Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.

biela mačka

No, znova som tu, lebo stále som ako rozdvojená osoba. Keď niekoho beriem ako kamaráta, sama začínam mať sexuálne narážky a rozprávam pikantné vtipy. ale keď niekoho beriem vážne, tak som dosť vážne až ako keby frigidná v tomto a neviem čo s tým.

anjelik

Keď si si už úplne istá, že je to človek, s ktorým chceš žiť svoj život. Potom ho predstav rodine. A ani on už vtedy s tým nebude mať problém, pretože bude chcieť žiť s tebou...a rodinu nebude nijak riešiť.:o)

anjelik

No ty evidentne potrebuješ manuál...takže ja osobne by som to urobila vtedy, keď by som sa s ním bozkávala..pošepkala by som mu do uška...a čo ďalšia méta drahý??? A ak by sa spýtal, tak by som cudne sklopila oči a povedala...veď vieš.. A keby nevedel...tak by som mu to jasne povedala...chcem sa milovať, čo ty na to??? A bola by som pripravená, že je to tak 50 na 50.. Buď povie áno alebo nie. Ak povie nie...tak by som sa usmiala a že teda ok...spýtam sa inokedy...Nedostala by som ani hysterický záchvat a najmä by som neriešila, že prečo povedal nie...jeho škoda, nie tvoja..:o)))

biela mačka

hej, len kedy a ako mám naznačiť, že by som rada aj čosi viac ako len bozky...
aby som nevyzerala ako nadržaná harpia alebo ako nešťastnica, prípadneaby to nevyznelo ako výčitka

anjelik

:o)
Nemyslím, že by mal tvoj ex dostať po hube...ak mu je sveta žiť a ty sa trápiš, nie on má problém, ale ty. ;o) Psychológ ti bude vravieť to isté, čo ľudia na tomto fóre, pretože to je jediný spôsob, ako tvoj problém vyriešiť. Celé to musí začať od teba..keďže ty si "pacient". Ty musíš zmeniť svoje postoje, k minulosti, prítomnosti. Ty si musíš stanoviť priority, čo chceš a čo nechceš..ty musíš rozmýšľať. A máš radu zadarmo a exkluzívnu...tak si to váž. ;o) A možno ti stačí zakaždým si hodiť mincou a položiť si vždy otázku...mám to urobiť, nemám??? Ak sa nechceš rozhodovať hlavou, hádž..:o))

biela mačka

Asi by som potrebovala terapiu, aby som sa zbavila minulosti (alebo dať ex cez hubu, ale nechcem kvôli nemu ísť do basy)..len psycholog stojí peniaze a tiež mi bude húsť do hlavy to, čo mi radíte aj vy