Znova problém so vzťahom.

Príspevok v téme: Znova problém so vzťahom.
biela mačka

Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.

biela mačka

Dodatok: Myslím si, že každý, kto nemal sex vyše roka a predtým by bol niekolko rokov odmietaný, respektívne by mal sex raz mesačne, by jednal rovnako...

biela mačka

ide o to,že po rokoch s tým individuom si neverím a keď ma niekto pochváli, tak neviem, či to myslí úprimne...keď niekomu poviem, že ex dal prednosť PC predo mnou, tak väčšinou povie, že je to debil...mne by ťažko pomohli nejaké terapie, takisto nemám na to čas ani peniaze

Adam, do neho som bola zaľúbená, preto som s ním šla...A s tým druhým som to skúsila, lebo som bola rda, že mňa takäú špatu chce niekto aspoň na to...a zistila som, že nie som typ na sex, keď k mužovi nič necítim

Inak toho čuráka by som sa rada spýtala, prečo sa ku mne tak správal, len on je psychopat a čo ak by ma udal? Ale aspoň by mali policajti zábavu, keby som im porozprávala o jeho "schopnostiach"

Magy

biela macka prepac, ale preco chces od nas vediet, ako sa sprava tento clovek a pripadne ako reaguje, alebo by mal, ak ho nikto z nas absolutne nepozna???

netusime nic podstatne o jeho minulosti, zmyslani, povahe, nazoroch... a ani tvojej.

nejak mi uchadza zmysel toho, co ocakavas od nas.

to sa mozem spytat rovno ja teba, ci sa mi zajtra bude chciet vstavat do prace.

AdamKrt

biela mačka Včera 20:32

- neklam aspon. Akeho jedneho ? Ved si hovorila, ze si spala s niekym, tak takych jednorazoviek bolo asi viac.

biela mačka

Sama od seba mu určite nepoviem, že som mala len jedného partnera, ktorý sa mi nevenoval a že som začala neskoro. lebo si určite bude myslieť, že som v sexe o ničom (ja si ale myslím pravý opak) a odíde skôr, kým to bude spolu robiť.

Leela333

Naposledy ti vravím nerieš kraviny.

Neškatuľkuj si ho hneď za každú malichernosť.

Vyčkaj, ako sa to vyvŕbi. Ty teraz len špekuluješ, ale zatiaľ nemáš nad čím, tak tomu daj čas.

biela mačka

Veď ani sa nepýta, prečo som rozvedená. Len aby sa z neho nevykľulo niečo ako z ex, aj ten bol spočiatku slušný a hanblivý.

Leela333

Konkrétna rada?

Nerob nič.

Počkaj, ako sa to vyvinie ;-)

A ak ti chýba sex, sprav to sama, preboha, nie že mu to ešte povieš takto skoro..