Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.
Znova problém so vzťahom.
zaujímavé...ale čo rande, na ktorom nie je sex? Čo si o takom myslia ženy a čo muži? nak čo ak aj tento kamarát by chcel, ale keďže mu nič nenaznačujem, si myslí, že nechcem? Čo ak ma kvôli tomu opustí? Há?
biela mačka Dnes 14:12 - nic mu nehovor, casom sa aj sexu dockas. Ak to chces urychlit, tak mu nepovedz nic, len navod niekde taku blizsiu intimnejsiu atmosferu /tym nemyslim, ze sa budes naha pretrcat/ a s velkou pravdepodobnostu dojde aj na ten sex.
Pozri si este humornejsie video, ako vnimaju rande muzi a zeny....
www.youtube.com
Mozno Ti to napovie nieco, ze co si Ty myslis ako to vidi muz, vnima muz uplne inak :)
Adam, ja som začala sa s jedným stretávať, ale bojím sa bližšieho vzťahu. Chcem sex, ale keby mi naznačil, alebo povedal, že chce aj on, tak určite zdrhnem. Alebo mu mám niekedy povedať, že ako sa ex ku mnesprával? to bude trápne a blbé....
biela macka: Tebe asi robit dobre, ked Ti ludia vyhovaraju, ze si spata ? Ze Ta huba neboli. Uz pochop, ze si uplne normalna, pekna zenska a len v Tvojej hlave je nejaky blok.
Ty potrebujes, aby Ta niekto chytil a vsetky tie hluposti z Teba poriadne vyprasil.
Az sa mi nozik v kapse otvara, ked pocujem, ako sa podcenujes. Pritom po svete beha take mnozstvo zien, ktore vyzeraju podstatne horsie nez Ty a nemaju s tym problem.
Pochop, ze si mala muz ignoranta, to neznamena, ze to bol Tvoj problem. Ked je raz niekto pako, tak kolobezka z neho nebude :-D
Neviem, ako mozes byvat sama, ked vsade je prebytok muzov na zoznamkach, co hladaju zeny. Muzom sa neozve ani stotina toho, co zenam, ked si daju inzerat.
----------------------
Tak ak si naznacovala, ze chces sex, asi si narazala na chlapov, co si hladaju vztah a nie nejaku radodajku. Chlap neni sexualna masina, co Ta na povel pretiahne a normalny chlap, musi tiez nieco citit. Druha varianta je narazit na paka, ktory na take nieco len caka... Ved si najskor vybuduj vztah a potom sa neboj, ze normalny muz by nemal chut na sex. Neboj sa, tolko impotentov po svete nechodi, co chcu vztah, ale nechcu vobec sex...
Lebo po rozchode s ex som sa pokúšala si zohnať muža a vždy, keď som mu naznačila že chcem sex, tak prestali so mnou komunikovať. Tak sa už bojím niečo spomenúť tejto novej známosti. A celkovo sa bojím vzťahu.
Preco by si nemohla byt ty viac iniciativna, ak zdrhne, tak zdrhne, co na tom?:D
Viem, že ex je divný, keď uprednostnoval pokec a facebooka ked mi dával prednášky a frflal, ked prišiel neskoro a ja som mu to vyčítala - ale aj tak som stratila dôveru k mužom. Pochybujem, že psycholog mi poôže, zase budem počúvať blbosti. Tak ako si mám začať veriť? Prípadne ako mám začať veriť mužom?Lebo mám teraz známosť, ale keď ma pochváli za niečo, tak mu neverím.
Čo mám teda robiť, keď si neverím?
Teraz mám síce kamaráta, či priateľa, alebo ako to mám nazvať, ale bojím sa pred ním "otvoriť" po tých zlých skúsenostiach a odmietnutiach, tak sa správam k nemu ako kamarátka.Aj sa mu bojím zatiaľ povedať, aký bol môj ex, či si náhodou nepomyslí, že som ja na vine, keď som si to nechala :-( ale možno len zbytočne špekulujem.
Ide o to, to znova tisícíkrát opakujem, že mne nechýbal samotný sex ale celkovo pozornosť od expartnera. Keby bol ochotný so mnou komunikovať a nesedel stále pred PC (sedel celé večery a keď som sa niečo opýtala, odpovedal stručne a nervózne), keby ma stále nekritizoval a nepoúčal (napríklad frflal, keď prišiel neskoro a som mu to vyčítala, že som nervózna), skrátka, keby sa správal inak, tak mi ten sex až tak nechýba.