Velmi , velmi ma trápia . Mám ich všade kde môžu byť. Stehná, Celý zadok, prsia všade všade .. Je to velmi nepekné a chcem sa toho zbaviť. Na plastiku nemozem ísť mam len 16r. ale neviem čo robiť. Nejaky krém, procedura prosím poradte .. Mám to od 11r. pritom som štíhla ...
Ako sa zbaviť strií?
ja som si nasla na nete zostihlujuce naplaste na celulitidu a tak idem vyskušať to :-) lebo ja som ten typ nevyskúšas nevies :-))
Ak hladate niaky krem tak som pocula ze je dobry bonal vraj po nom strie upne miznu alebo na nete mate aj navrh na svoj vlastny krem ....ked si date ze vlastny domaci krem na strie do googlu tak vam to tam vyhodi ..vyrobite si ho z kakaoveho masla,olivoveho a levanduloveho oleja a medu...:) ja si teraz chcem ist ku pit nivea Q10 nieco..:Dtak vam dam potom vediet co a ako.. Zatim vela stesti holky
Ahojte baby,mam 15 a chcem sa s vami podelit o tom ze strie fakt mozu zmiznut :). Mam strie na bokoch,na zadku a prsiach...citala som rozne taketo fora ze ,,strie nezmiznu a ze sa s tym zmierte \\\\\\\"a podobne..no ja som dufala ze to niako zmizne. Mala som s toho depky lebo ked som bola v nemocnici lekari si ma prehliadavali od predu do zadu (viete co myslim :D) a bolo mi to dost neprijemne...no a spoluziackina mama je farmaceuticka a ona mi povedala ze to zmizne. Ze sa nemam bat a ze do roka to zmizne...tak po pravde som jej moc neverila ale strie mi fakt miznu !! Cela polka zadku je cista bez jedinej strie,ta druha ma len zopar.. :) parada..prsia su tiez skoro prazdne bez strii :)...no a chcem sa s vami podelit co som robila aby to zmizlo :). Na nete som citala ze med perfektne vyhladzuje pokozku a ma antibakterialne ucinky cize je dobry na strie :). A tak som si pred sprchou obcas natrela ,,ubohe miesta\\\\\\\" medom..je to lepkave ale je to dobre :). Potom som citala ze na strie su dobre oleje..ja mam takych rodicov ze kebyze im poviem ze si chcem kupit olejceky na strie tak mi to nedovolia..tak som si kupila iba dove caring protection ktory obsahuje vela olejov :). V sprche som si vzdy poriadne masirovala boky (niekedy aj 3-4 minuty) a potom som si dala niaky krem (ten co bol po ruke)..ten krem som si masirovala do vlhkej pokozky asi 5 minut tesne pred spanim a potom som chvylu pockala kym sa trochu vpil. Nedavala som si obtiahnute veci na spanie,skor vzdy take volne aby mi ta pokozka dychala ;). No a potom som citala ze najviac pomaha pohyb...milujem tanec aj take gymnasticke veci tak som vela tancovala a hybala sa..je to velmi dobre aj na zdravie aj na strie ;). Bicyklovala som sa a tak..dobre je ked budete hladat taky typ pohybu co pomoze hlavne striam ak ma chapete (napr.ak mate strie na bokoch a stehnach tak bicyklovanie je to najlepsie co moze byt)..ale ide hlavne o pohyb :) ja som si uzivala a netrapilo ma ci mam strie ci nie..a inak som nerobila nic..oo ano este je dobre jest vela ovocia ! Veeeela ovocia a zeleniny a jest zdravo aby ste si udrzali hmotnost :) ako vidite skoro nic som take zvlastne nerobila a zmizli. Skoro teda. Aj by som vam to odfotila je to bomba ale nebudem tu posielat take fotky :D. Takze vela stastia :) nezabudnite ze naj je ten pohyb a masirovanie ;) potom strie isto zmiznu. !!! Ja dufam ze mi zmiznu vsetky do leta lebo uz chcem mat pokoj :). Ale s tymto isto ano :). Ked uz zmizla polovica tak aj druha :) drzim palce baby..
po troch detoch mi tiez zostali strie. beriem to ako dan za tie krasne stvorenia:). ved mam len strie, no a co... nie som ale zase az tak pasivna. pomaha mi krem bepanthen proti striam. su menej vyrazne. citala som, ze strie uz nezmiznu, len ustupia. to sa dari:)
Mne strie skoro uplne zmizli ked som sa natierala elastiqom exclusiv, mi ich tak stiahol zjemnil rozotrel neviem ako to nazvat ale oni skoro uplne zmizli :)
baby,je to pravda..strie zmiznu ,stačí ked človek schudne.Ja som schudla 10 kíl a po striách ani stopy.Ostali mi len drobučke fialkove -aj to boli staré poporodné,ale to by sa fakt človek musel na mna velmi zahladieť.
Ahojte. Som po pôrode, a ja použìvam proti striám SUDOKRÈM. A som s nìm spokojná. Použìva sa hlavne proti zapareninám u bábätiek, ale je dobrý aj na strie. Po pôrode som ich mala veľmi viditeľnè, ale od kedy použìvam ten krém tak ich už ledva zbadať. :)
Kým máte strie menšie a novšie tak stačia úplne krémiky na strie ako som ja používala elastiq, keď sú už veľké výrazné a máte ich dlho, tak laserové odstránenie asi len
tymito metodami sa da ich stav vyrazne zlepsit, sirka zuzit, opticky vyzeraju uzsie, jemnejsie, menej napadne, niekde dokazu aj uplne zmiznut, zavisi vzdy od vychodzieho stavu, co posudi dany lekar/odbornik, ked sa na to pozrie a dokaze podat aj realne ocakavania, ktore by pacient/-ka mal mat...
zazraky sa urobit nedaju, ked je strii vela, alebo su velmi rozsirene na roznych castiach tela, ale daju sa vyrazne zlepsit, to ano...
kedze ide o jazvy, specialne kremy NA jazvy (napr. Contractubex) pri dlhodobom pravidelnom pouzivani - zavisi ale aj od veku jaziev, ak su uz blede, su starsieho data, niekedy aj roky stare, moze zjav strii zlepsit, zmiernit, cize sa stanu menej napadne (okrem toho, ze vyblednu), uzsie, atd.
inak prichadzaju v uvahu este metoday ako laser a dermomikroabrazia, co su zasahy, ktore by mal vykonavat bud plasticky chirurg alebo specializovane centrum s odbornikmi
je potrebnych vela sedeni, ale daju sa docielit dobre vysledky, samozrejme to stoji prachy