Velmi , velmi ma trápia . Mám ich všade kde môžu byť. Stehná, Celý zadok, prsia všade všade .. Je to velmi nepekné a chcem sa toho zbaviť. Na plastiku nemozem ísť mam len 16r. ale neviem čo robiť. Nejaky krém, procedura prosím poradte .. Mám to od 11r. pritom som štíhla ...
Ako sa zbaviť strií?
Ja mám tiež ten istý problém, tiež sa mi to spravilo v 11tich a tiež som v živote nebola tučná :D ale mám to iba na zadku. Strie sa dajú korigovať laserom a akurát sa v najbližšej dobe aj na tento zákrok chystám, finančne to veľmi náročné nieje ;)
magy: vacsinou je strie na miestach kde sa tetovvanie asi nehodi, napr,. vnutorna strana stehien, boky brucha...
maruska123 - nikde som nepisal, ze musi. moze. rozhodnut sa musi sama. a kvalitne tetovanie je naozaj krasa.
kto pozna SG, da mi za pravdu.
magy no to je teda rada, dat si tetovanie..to keby ja si mama dat vsade, kde mam strie, tetovanie, tak mam potetovanu polku tela
strie same vyblednu po case, ziadne kremy nepomahaju, nakolko su to vlastne jazvy
laser je strasne drahy a poznam babu, ktora z neho mala velke popaleniny
vzdy som mal dojem, ze strie su dosledkom rychlej expanzie pokozky pri tehotenstve alebo pribrati, ale ked Zuzka napisala ze to ma od 11 a uz ma strie, nedalo mi a nasiel som si dalsie informacie o tom na nete.
"Jakmile máte ke vzniku strií genetické dispozice, nezáleží na tom, zda naberete (v těhotenství) pět nebo třicet kilogramů, strie se vám stejně udělají. Velmi často se stává, že se strie utvoří u dívek ve chvíli, kdy jim začnou růst prsa. Strie rozhodně nesouvisí s věkem. Vyskytují se už u patnáctiletých dívek a naopak čtyřicetileté ženy po několika porodech nemusí mít ani jednu strii.“
vybral som to z clanku
www.vitalia.cz
myslim ze to je napisane celkom rozumne a zrozumitelne.
Zuzka, kremiky zjavne nepomozu a bolo by zbytocne minat prachy na nieco, co by ti nepomohlo. Laser dokaze najviditelnejsie strie ciastocne opticky zahladit, ale uplne eliminovat ich nedokaze a viac ci menej viditelne budu vzdy. Otazna je tiez cena za taky zakrok.
Jedna pomoc by tu bola, aj ked s nou musis pockat, kym nebudes trochu starsia a zalezat to bude aj od tvojho vkusu. Tetovanie.
Pekne, farebne motivy vyzeraju na zenskom tele fantasticky, ak sa zaroven doplnaju s celkovym stylom alebo vizazou zeny - a zaroven sa takto da zakryt takyto kozmeticky nedostatok koze.
Ale na to mas casu par rokov, dospiet k rozhodnutiu, co s nimi.
vzdy som mal dojem, ze strie su dosledkom rychlej expanzie pokozky pri tehotenstve alebo pribrati, ale ked Zuzka napisala ze ma len 11 a uz ma strie, nedalo mi a nasiel som si dalsie informacie o tom na nete.
"Jakmile máte ke vzniku strií genetické dispozice, nezáleží na tom, zda naberete (v těhotenství) pět nebo třicet kilogramů, strie se vám stejně udělají. Velmi často se stává, že se strie utvoří u dívek ve chvíli, kdy jim začnou růst prsa. Strie rozhodně nesouvisí s věkem. Vyskytují se už u patnáctiletých dívek a naopak čtyřicetileté ženy po několika porodech nemusí mít ani jednu strii.“
vybral som to z clanku
www.vitalia.cz
myslim ze to je napisane celkom rozumne a zrozumitelne.
Zuzka, kremiky zjavne nepomozu a bolo by zbytocne minat prachy na nieco, co by ti nepomohlo. Laser dokaze najviditelnejsie strie ciastocne opticky zahladit, ale uplne eliminovat ich nedokaze a viac ci menej viditelne budu vzdy. Otazna je tiez cena za taky zakrok.
Jedna pomoc by tu bola, aj ked s nou musis pockat, kym nebudes trochu starsia a zalezat to bude aj od tvojho vkusu. Tetovanie.
Pekne, farebne motivy vyzeraju na zenskom tele fantasticky, ak sa zaroven doplnaju s celkovym stylom alebo vizazou zeny - a zaroven sa takto da zakryt takyto kozmeticky nedostatok koze.
Ale na to mas casu par rokov, dospiet k rozhodnutiu, co s nimi.
strií sa len tak lahko nezbavíš, hlavne nie krémikmi, jedine laserom.