Velmi , velmi ma trápia . Mám ich všade kde môžu byť. Stehná, Celý zadok, prsia všade všade .. Je to velmi nepekné a chcem sa toho zbaviť. Na plastiku nemozem ísť mam len 16r. ale neviem čo robiť. Nejaky krém, procedura prosím poradte .. Mám to od 11r. pritom som štíhla ...
Ako sa zbaviť strií?
Stri sa spottom zbaabit neda. Preboha pochopte ze strie su jazvy. A jazvy este nikdy nikomu pri sporte ani po kremoch nezmizli. Ty si strie asi mylis s celulitidou
Ivanita : ako možu pomocou športu zmyznú strie ? Ved to je nemožné .. ved to su jazvičky a jazvy sportom nezmyznú
Ahoj,ja ked som mala 21 rokov,tak som mala na stehnach,bokoch a zadku velmi nepekne krcove zily a strie a v lete som si nemohla obliect ani kratke nohavice alebo suknu.Bola som zufala,chodila som sa radit po lekaroch.A zacala som intezivne sportovat atletiku a beh a teraz mam 25 rokov a po krcovych zilach a strií nemam ani stopy!!!Takze skus si ist kazdy druhy den zabehat minimalne na 60 minut,samozrejme aj s prestavkami a uvidis...mne osobne velmi pomohol sport.
na to nic neexistuje -nic ucinne
okrem lasera
Mne sa tiez spravili na prsiach a bokoch ked som rastla a potom sa to este zhorsilo pri tehotenstve.
Mala som v tom case znamu, ktora robila v kozmetickom salone, tak mi zadarmo spravila laser na jednej partii. Bohuzial, zmizli len ciastocne, nejaky podstatny efekt to nemalo. A ked mi zahlasila, kolko by ma to stalo komplet za normalnu cenu, tak som sa na to vykaslala uplne, za tu cenu to nema vyznam.
Mne sa tetovania pacia, aj som nad tym rozmyslala, ale manzelovi nie a jemu moje strie nevadia.
Strie su jazvy a tie sa neopalia.koza sa opali ale strie budu biele
A uz ste niekto poculi o zbaveni sa strii pomocou slnka? Kamarat ich mal a ze stacilo jedno opalovanie a vsetko zmizlo.
strie su dosledkom rychleho rastu tela, nemusi to byt len priberanim, ci pri tehotenstve...strii sa neda zbavit kremikmi, asi len nejakym zakrokom...ja mam strie po celom chrbte a na stehnach a myslim ze najlacnejsou formou sice len zmiernenia (nie odstranenia) je opalenie, kedy strie vyblednu a nie je ich tak vidno :))
Mna teda ten obrazok s tetovanim naozaj neuchvatil...nepochopim ako moze byt tetovanie na tele krasa...ale kazdemu sa paci nieco ine.
Zuzka, strii sa zial nezbavis....a hlavne nevyhadzuj peniaze za kremy, ktore aj tak vobec nepomozu.
to vobec nieje o tucnosti, ale o priberani. ak zena priberie, narastie, proste sa jej nahle natiahne koza, spravi sa jej strie, ale samozrejme iba zenam, ktore maju jednoduchu taku kozu, niektore zeny maju taky typ koze, ze sa im strie proste nerobi.
laser nijako nekoriguje strie. zbytocne vyhodene peniaze. laser len moze vyhladit pokozku ale biele ciarky-jazdy ostanu uz navzdy