Velmi , velmi ma trápia . Mám ich všade kde môžu byť. Stehná, Celý zadok, prsia všade všade .. Je to velmi nepekné a chcem sa toho zbaviť. Na plastiku nemozem ísť mam len 16r. ale neviem čo robiť. Nejaky krém, procedura prosím poradte .. Mám to od 11r. pritom som štíhla ...
Ako sa zbaviť strií?
mne pomohol bepanthen krém proti striám. Aj tie staršie strie mi po ňom vybledli a zmenšili sa. Používala som ho počas tehotenstva pravidelne a žiadné nové mi nepribudli a pokožku dobre hydratuje.
Ahojte baby, mám ešte len 12 rokov a trápia ma strie. Mám ich od 11 rokov a sú fakt nepekné.
Prosim vás o radu používam na to bioil a nezaberá to.
Mne veľmi pomohlo ked som si na cast tela kde dom mala strie natrela med a obmotala si okolo toho prisvitnu foliu.
dobra rada, skusim to aj ja
Ahojte, viem poradiť prípravky na báze patentovanej technológie kmeňových buniek = príroda. V Európe ešte nie moc známe, avšak vo svete zaznamenávajú vynikajúce výsledky. Nie je pravda, že to čo máme teraz, máme do konca života. Je to všetko na nás ;) Rada poradím. innka@hotmail.sk Ivana
ja mam strie od puberty,trochu ich vidno. a kedze uz v puberte davno nie som a trosku som zmudrela :D tak sa natieram kremikom proti striam, aby sa mi netvorili nove. pouzivam bepanthen a zatial som spokojna.
Noo ja mam 16 a tiež mám strie skoro všade, toho sa nezbavíš..Jedine ak máš tučnú peňaženku, v tom prípade chod na laser, ale ani pritom neviem, či sa toho úplne zbavíš. A krémiky, olejčeky ti možno pomôžu zmierniť to, ale nezbavíš sa toho. Strie ti aj tak časom vyblednú, tie krémy to len urýchlia
Proti striám odporúčam perfektný krémik - Bepanthen proti striám, je veľmi účinný, má super zloženie, nie je mastný, zjemní aj staršie strie a nové sa po jeho pravidelnej aplikácii už nebudú tvoriť, je taký príjemný, že sa budete tešiť na natieranie :)
saarika, vďaka za radu ohľadom srii. Ja ichmám hlavne na stehnách a zadku. Skúsim to s tým medom:)