Ako sa zbaviť strií?

gastanko2016

mne pomohol bepanthen krém proti striám. Aj tie staršie strie mi po ňom vybledli a zmenšili sa. Používala som ho počas tehotenstva pravidelne a žiadné nové mi nepribudli a pokožku dobre hydratuje.

Miška323

Ahojte baby, mám ešte len 12 rokov a trápia ma strie. Mám ich od 11 rokov a sú fakt nepekné.
Prosim vás o radu používam na to bioil a nezaberá to.

karkulka007

Mne veľmi pomohlo ked som si na cast tela kde dom mala strie natrela med a obmotala si okolo toho prisvitnu foliu.

Innkia

Ahojte, viem poradiť prípravky na báze patentovanej technológie kmeňových buniek = príroda. V Európe ešte nie moc známe, avšak vo svete zaznamenávajú vynikajúce výsledky. Nie je pravda, že to čo máme teraz, máme do konca života. Je to všetko na nás ;) Rada poradím. innka@hotmail.sk Ivana

radka227

ja mam strie od puberty,trochu ich vidno. a kedze uz v puberte davno nie som a trosku som zmudrela :D tak sa natieram kremikom proti striam, aby sa mi netvorili nove. pouzivam bepanthen a zatial som spokojna.

D0minika

Noo ja mam 16 a tiež mám strie skoro všade, toho sa nezbavíš..Jedine ak máš tučnú peňaženku, v tom prípade chod na laser, ale ani pritom neviem, či sa toho úplne zbavíš. A krémiky, olejčeky ti možno pomôžu zmierniť to, ale nezbavíš sa toho. Strie ti aj tak časom vyblednú, tie krémy to len urýchlia

pe84

Proti striám odporúčam perfektný krémik - Bepanthen proti striám, je veľmi účinný, má super zloženie, nie je mastný, zjemní aj staršie strie a nové sa po jeho pravidelnej aplikácii už nebudú tvoriť, je taký príjemný, že sa budete tešiť na natieranie :)