Už 25 rokov sa liečim na reumatoidnú artritídu a teraz naraz mal jeden primár odvahu napísť Dg. Morb. Bechterev, čiže chronický zápal klbov, hlavne chrbtice. Už som si všeličo k tomu naštudoval, no chcú ma poslať do invalidného dôchodku. Ak by to bola pravda, chcem tak ako v Čechách založiť Klub Becheterevikov. Prosím všetkých, ktorí o tom niečo vedia viac, aby sa podelili so svojimi problémami, skúsenosťami a ak majú záujem byť v Klube Bechterevikov, môžu mi napísať. Keď nás bude aspoň 10, založéme si www.stránky pre vzájomnú informovanosť... Ďakujem za pozornosť
Bechterev, či ankylozujúca spondylitída
mam bechta uz cez 20 rokov ale diagnostikovali mi ho az v najvysom teda5 stadiu lebo som zatinal 20 rokov zuby a nechcelo sa mi vyhladat lekarsku pomoc,teraz som na biologickej liecbe uz dva roky,ak by mal niekto na mna nejake otazky kludne mi napiste,najlepsi liek je optimizmus adobry priatelia a rodina,som v plnom invalidnom dochodku ale nemam problem robit aj 80hod, denne
Inac nauc sa pocitat, lebo len na tejto stranke som ti menoval 11 roznych odporucenych veci a nie dve-tri.A odporucam vyse sto inych(mozno aj ovela viac, neratam to) na rozne problemy. A nielen odporucam, ale aj na vlastne utraty dovazam na Slovensko. Vlastne utraty znamena, ze zo Slovenska som za to este nedostal ani halier spat, vyplaty zamestnancov , povolenia, dovoz, prenajmy priestorov a pod su viac, nez cela trzba za minuly rok.
Do toho neratam moj cas a cas mojho syna na tomto straveny, to je gratis.
Nuz, nie som nijak prekvapeny.
Stare porekadlo hovori:
"Thou shall not do any good for the people for which they will not forget to thoroughly punish you.
Cize volne prelozene," za kazdy dobry cin si vysluzis od ludi dokladne potrestanie".
palomino, slubujem ti, ze tebe uz radit nebudem.
Ale pre istotu si pozri tie data na dr Burzynskeho, je tam dokonca klub vyliecenych pacientov, ktorych ani onkologovia nechceli operovat, lebo by im zomreli rovno pod nozom. Tuto najdes rozne spravy a data na plno pacientov:
burzynskipatientgroup.org
RNG, kamarat mi zomrel na rakovinu mozgu, bol operovany aj gamma nozom, nepodarilo sa vsetko vyrezat, jasne, ze sa rodicia vyhadzali z penazi, vyskusali vsetko, aj alternativistov...Ja mam uplne opacne nazory ako ty, myslim, ze nema zmysel si ich vymienat. Keby vsetky tie alternativne prkotinky boli take super, asi by nikto nebol chory. Viem, ze si v kazdej teme a na vsetko odporucas dokolecka dokola tie tri veci, ale ja o to neprosim.
palomino, na ten nador v mozgu, len tak mimochodom, dr Burzynski v Hustone(Texas), dokazal kompletne vyliecit mnozstvo ludi s tzv 99.9% smrtelnymi mozgovymi nadorami uz pred vyse 30 rokmi a az teraz sa mu dostalo oficialne uznania, ze to pracuje.
Pri prvom uvedeni tohoto skoro zazracneho lieku ho jeho kolegovia onkologovia na kongrese vypiskali....
www.cancerguide.org
To iste zialbohu plati aj na rozne ine metody lekarov priekopnikov, ktore sa tu snazim spristupnit, lebo bezni lekari vcelku o ne nemaju ziadny zaujem a medicky priemysel ako taky sa ich snazi potlacit za kazdu cenu.
Bezny lekar pozna len tie prostriedky, co mu natlaci a hojne reklamuje farmaceuticky priemysel.
Rehabilitacia sa u Bechtereva praveze odporuca, aby to nepokrocovalo tak rychlo...Neda sa to liecit, da sa to len spomalit. ked mas ale odidene klby, neviem, ci jej odporucali cvicit. Hlavne ide o to, aby sa jej ta platnicka nevtisla do miechy, chapes? Ked mas len jednu platnicku, pravu uz nema, co smeruje k mieche, tak ziadne protizapalove doplnky nepomozu. Ked mas v mozgu nador, ktory sa neda vyliecit, skorocel nepomoze tiez...
RNG, ja zijem v USA, takze na dialku sa mi to tazko koordinuje, viem len to, co mi sestra napisala...Nie som presvedcena o nicom. Od detstva ma taketo problemy. Nikto iny v rodine take cosi nema...Podstupila kadejake vysetrenia, ako malemu decku jej robili biopsie...o horo, nasich to skoro zabilo... chlamydie ani boreliozu nema...Ma 7 rocneho chlapceka, bola na rizikovom tehotenstve, tak jej fakt spravili testy na vsetko. Ja viem len to, ze sa ma dost na figu a teraz caka na vysledky tych testov. Prihlasila sa do klubu Bechterevikov. Ja som doteraz ani nevedela, ze take daco (choroba) existuje...Tak uvidime.
Rehabilitacia je pre takych ktory su schopni si znicene tkaniva regenerovat.
Pri tejto chorobe sa ale tkaniva rozpadaju rychlejsie, nez je telo schopne regenerovat.
Takze treba v prvom rade posilnit extra materialmi-polotovarmi regeneracnu schopnost tela.
A nezanedbal by som aj nove pristupy k lieceniu prirodnymi latkami, ktore zialbohu velmi malo lekarov vobec pozna, hoci su velmi ucinne, a este menej je ich ochotne odporucit alebo dokonca predpisat.
Na stastie su to neskodne potravinove doplnky, nie chemikalie s postrannymi ucinkami, takze sa s nimi da bezpecne "experimentovat"
A Samento/Vilcacora je zatial jediny prostriedok, ktory bol ucinny na reumaticku artritidu podla mojich zdrojov lekarskej literatury z odboru prirodnych liecivych prostriedkov, a toto je podobna choroba.
Ale zalezi na Vas, ci sa budete drzat lekarov, ktory ju dosial nevyliecili alebo skusite nieco od inych lekarov, co vasi nepoznaju a pritom je to uplne bezpecne.
.....
Inac len tak mimochodom, co tak testy na boreliozu a chlamidie?
A pripadne nejake virusove. Tie totiz tak isto sposobuju zapaly klbov a klbovu degeneraciu.
Alebo ste presveceni, ze lekari uz vykonali vsetko, co bolo mozne.....
RNG, my jej cela rodina radime, co ma robit, v prvom rade to musi chciet sama...Ma len 42 rokov, klby jej teda este menit nechcu, je na to prilis mlada. Chodi do reumatologickeho ustavu v Prahe, tam ju uz raz dali dokopy, ked ako dieta nemohla vobec chodit...Jej vysledky budu 4. septembra, poslali ich do zahranicia...isty cas brala denne 30 liekov. Momentalne je na strasne silnych kvapkach proti bolesti...Trapim sa preto velmi, dufam, ze jej pomozu. Na Bechtereva sa odporuca rehabilitacia, ale kedze ma znicene klby, caka sa s vysledkami, aby jej povedali, ci moze cvicit a co...