Už 25 rokov sa liečim na reumatoidnú artritídu a teraz naraz mal jeden primár odvahu napísť Dg. Morb. Bechterev, čiže chronický zápal klbov, hlavne chrbtice. Už som si všeličo k tomu naštudoval, no chcú ma poslať do invalidného dôchodku. Ak by to bola pravda, chcem tak ako v Čechách založiť Klub Becheterevikov. Prosím všetkých, ktorí o tom niečo vedia viac, aby sa podelili so svojimi problémami, skúsenosťami a ak majú záujem byť v Klube Bechterevikov, môžu mi napísať. Keď nás bude aspoň 10, založéme si www.stránky pre vzájomnú informovanosť... Ďakujem za pozornosť
Bechterev, či ankylozujúca spondylitída
ahojte bechtaci.zorema je mi luto ze bracho ma bechta ale aj tak sa da v pohode zit,pomoct mu mozes bohuzial len psychicky ale to robi vela,ja ho uz mam 20 rokov a zijem uplne normalne akurat ze som menej ohybny.kludne mi mozes napisat do mailu ak chces vedet nieco konkretne rad odpoviem a pomozem.slepy ci pomaha zmena zivotospravy to neviem ale cvicenia a podobne aktivity urcite ano.lekarov neodmietaj,viem ze na to nieje liek ale bioliecba mi super zabera.anka chlapov je tu preto tolko ze u zien je bechto ovela vzacnejsi ale pisem si aj s bechterevickami.
Caute ja mam bechtereva uz tiez dlhsie len som nevedel co to je ani nasa doktorka az v Piestanoch ma dali do kopy.Pred dva a pol rokom som nevedel vstat z postele prekrocit pol metrovu prekazku a pod.Teraz beham cvicim a keby som vedel trochu lepsie tocit s hlavou tak si nikto nic nevsimne.Aj v utorok tam idem na kontrolu a poviem odporucam kazdemu kto ma taketo problemy jedine Piestany mu pomozu.Len banujem ze som sa tam nedostal skor.A s klubom by som suhlasil.
Ahojte, ja som bola koncom r.2008 v liečebnom pobyte v Nurchu v Piešťanoch, kde mi potvrdili 5.štádiumm AS. Pobyt v Nurchu mi pomohol a odporúčam ho každému. Žijem a pracujem podobne ako predtým, kým som o tejto nevyliečiteľnej chorobe nevedela. Ešte že mám tabletočky a telocvičňu.Budem rada s vami v klube a nejaký bude, aj keď vidím, že ste tu zatiaľ samí chlapi.
zabudol som dodať,že k lekárovi som sa vybral po dvoch rokoch..sa mi tam nezdalo,bo ten ma hneď posunul ďalej...čo je toto za k systém??????
Ja osobne Samento pouzivam a prvykrat, ked som ho vyskusal pred 5 rokmi som nim za 3 dni potlacil zapal stredneho ucha. Takze antimikrobialny v tele definitivne je aj ked neviem ci priamo alebo podporou niektoreho obranneho mechanizmu.
Na Vilcacoru(uncaria tometosa) je hromada lekarskej literatury, pouzitie na mnozstvo chorob.(Davky od 15 gramov vys denne).
Pred Samentom som pouzival na podobne problemy vytazok z olivovych listov, tiez zabera na boreliozu v dostatocne velkych davkach
store.nexternal.com
www.myherbs.net
www.sament-low.com
www.nutramedix.com
atd. atd.
Je velke mnozstvo obchodov predavajuce tento produkt firmy NutraMedix.
.... Z ceskych obchodov tento uzitocny prostriedok zmizol, ked vroku 2007 na jednej svjciarskej univerzite vraj trojica lekarov dokazala, ze Samento neposobi na boreliozne bakterie, tj ich nezabija v Petriho miske
To sice moze byt pravda, ale je plno dokumentacie na vyliecenie boreliozy prave Samentom, hoci naozajstu akciu v tele nepozname a su zatial o tom len dohady(odmaskovanie, posilenie obranneho systemu, potlacenie mykoplazmickej formy atd.
Dobry zdroj informacii je
www.newswithviews.com