Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ooo cecka, mali sme poschodovu postel s bratom a z hora vysela cela stena z cecok, ked som isla v noci na wc, tak sa urcite z toho cvengania zobudila cela rodina
ja som mala aj ruzoveho a aj celu hnedu rodinku,niekde su u babky na povale. Minule som videla klucenku moncici v tescu a stala okolo 200sk a to malo max 10cm
no dudliky.tie sa nosili z madarska,potom prisli kruhove nausnice a odznaky.Aj cecka mam este doterz.A jake retaze....
hra s hribikmi bola logika, amala som aj mimino a zbierali ste cvocky, najvzacnejsie boli fosforove esicka
tie hribiky su mozaika
a neskor som zbierala tie sklenene dudliky a nosila som ich na retiazke, na nausniciach, no proste kde sa dalo. A na retiazke boli dost tazke, napratala som ich tam plno
ja som mala bileleho,nepiskal od novoty a vola sa Ernest.Ti tyrkysovi mali take monokle
vajcia boli super, ruska hra vlk ich tam chytal, aleeeee ja si nespomeniem ako sa to volalo joj
super, najprv to nechcelo odoslat vobec a teraz je to tu dvakrat:o)
no teraz si ma dostala.Monchichi.To bolo nieco.Mala som ich vsade(kabelky, ...).Do smrti nezabudnem,ked mi mama nechcela v tuzexe kupit takeho asi 50 cm velkeho monchicháka.Nenávidela som ju.ale dotez mam doma vsetkych,co som vtedy mala a aj tie farebne napodobneniny,co sa dali kupit len predrazene v lunaparku