Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ta hra,co sa chytali tie vajca?
modre skladacky boli super tie biele mensie som si vzdy pchala do nosa:(a bol vyprask
aj ja uz pomaly pojdem.Dik za zabavu - som taka rozblaznena,ze asi ani nezaspim. Ale tesim sa na zajtra.
a Pockaj zajac, ale to som uz asi spomynala. Mala som aj taku rusku hru do ruky na baterky vlk musel zbierat vajicka, ktore zniesli sliepky. To bolo nase play station
za plotom som pozerala so 6 rocnou sesternicou a pochybujem ze nieco aj chapala. Tie celovecerne rozpravky sa mi zdaju yt pre starsich, ale su super
ono toho bolo viac.Uz vobec neviem tie nazvy,ale aj rozne hudobne.Ale bezalo tam to s tou mysou (uvadzala to ako nasi filmarik a filmuska).A este som mala rada Lolka aaBolka a Zacarovany olowek(tu kuzelnu ceruzku)-len som nikdy nevedela,ci to je chlapec alebo dievca
no asi uz bezim spat a pustim si autogenny trening, ale asi macko usko v mojej hlave ho bude sa bude prebijat, fakt je to chytlava melodia. Dufam, ze andrej tuto temu nezrusi, tesim sa na zajtra na dalsie prispevky;o)
odporucam over the hedge_za plotom vevericka hemi, najvacsi hrac kinematografie, ma super tiky
:o)
ja som raz bola lienka.a vyhrala som sutaz v jedeni krupicovej kase.fakt originalne.a teraz nech clovek nebojuje s obezitou,ked ako dieta bol hrdina