Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Miláčik, možeš, ešte tu mám voľné miesto. Ponatierame si chrbátiky? Ale, úplne nahá, moja, žiadne spodné prádlo!
:-))))))))))))))))))))))
Katarinka ty si z nas ten najvacsi EXOT !!! ktoreho zboznujem :-))) ja neviem a budem ta asi aj ked mi zabodnes dyku do chrbta :-)
ako mi mas pomoct??? ok prezradim ti to...ides na to zo zleho konca-tym ze mi povies upokoj sa-co myslis,ze sa stane??? :-))))) naserie ma to este viac :-)))tak ma pekne upokoj-motivuj!
nooo k lepsiemu sportovemu vykonu!!!
:-))) jaaj ozik toto neni pre teba Katus:-)))) neviem ako by si ma ty mohla motivovat k lepsiemu "sportovemu" vykonu :-)))
Kati mozem sa vyzliect a naha si lahnut vedla teba na deku??:-)
Tak si všetko sťažujeme, vari už nie je teraz jasno? A JE!!! Čím viac sa človek trhá, tým viac toho zničí. Ja si tu rozložím deku, sa tu povyzliekam aj sama a selaví, život a famózne problémy. Kašlite na všetko, oddychujte!!! A netraste sa!!! Život je pavučina, až sa začnete moc trhať, zničíte! Pavučina je zárovaň stožiar, na ňom vysíme nahí a za nohu a to je dobré!!! Je to symbolické, ale čím viac nahí, tým skor sa može stať zázrak. Tak ho čakajme!!! Lebo teraz by sa niečo, podľa mojich výpočtov, malo stať.
Keď sa blbosť rodila, všetci sme boli tam! Blbí a blbší!!!
Prečo také zúfalstvo? Lebo sme blbí. Preto pojdeme na stožiar vysieť za nohu nahí!!!!! VŠETCI!
...chcem žiť... Miloško, teba zavesím ako prvého,
...ako ti mám pomocť... nijako, ži a idete ďalej,
...urobiť musíš vždy všetko, nech ťa ani nenapadne zastaviť sa na polceste!
Dobré ránko. Hlavne vám dvom, vy exoti. Miloš, Brunča, na koberček!!! Idem vás povyzliekať!
to o tej komunikacii nepatrilo vam kocky
nieco mi tu nehra...
komunikacia "na urovni"...
v pohode-pekny zvysok vecera vam zelam...
No, tak to sa k tebe pridám, ak dovolíš, Panika, s tou prípravou. Takytak, opúšťam vás, idem si ešte niečo počítať. Tak pá.