Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no, ethelka, niekto musí robiť túto robotu, dnes sme zjedli ďalšiu tortu 3500 sviečok:)
:-))))) si milá...
Katuška moja,ty sa tu tak fajn prebavíš..ja som aj dlážky umyla,psa vyvenčila....škrečky nakrmila..a ty si tu tak píškaš a spievkaš nám do práce...
starký bol vždy zo mňa nanervy, už nežije, zrejme by bol aj teraz; keď sa ku mne blížila včela, vrieskala som a behala po záhrade ako bláznivá, tak, dedko to musel vždy rozdýchať, lebo som mu plašila aj ostatné včely
tie blbé drozdy ich chcú poďobať, tak nesmiem zaháľať a idem na ten vrchol stromu, aby aj mne niečo zostalo z tých najsladších a najzrelších, niekedy sú na stromoch včely, starký má včelín, hrozné niečo, už ste sledovali, ako sa odstraňuje roj?
vačšinou vyleziem tak, že skoro z toho stromu spadnem, ale na tých vrcholoch stromov je aj tak najlepšie, tam sú čerešničky najzrelšie:))
inak, ja ešte stále lozím po stromoch:) nemám s tým problém
ako mladé dievča, už je to za nami, po stromoch som liezla, s našími chlapcami....:)
okolo mňa to vonia čerešňami, zmývala som si vlasy a na záver toho hŕkania sa vo vlasoch nadžabkám tam čerešničkový telový sprej, teraz ma napadla pesnička Čerešne od Hany Hegerovej a tak som si ju rovno pustila, už je tu, posielam aj vám
športu zdar:)))