Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
na ňom:))
športu zdar, naveky na nej!:)
SHAKTI-športu zdar,ja vysávam aj to je šport..hi
:-))))) ja len tak,že si vela ludí volí nick podla niečoho...tak ja som potom skoro ako Morticia..hi....
Ach ta laska :)
opustam vas- Sportu zdar!!!
alebo Sportom k trvalej invalidite!
:) to skor.
no, výzorom sa nepodobajú, ale možno, majú niečo spoločné v pohľade a sú podobne zvláštni, lebo goméz je v pozitívnom zmysle slova zvláštny a to mám na ňom najradšej
ethel, karra mia, ak sa ti páči tatársky biftek, tak vyzerám ako tatársky biftek, ale väčšinou ma ľudia poznajú ako toho starého, bradatého čo sedí na olympe a do všetkého mudruje:)) katty, takto si ma videla?:))
nevieš ako vyzerá Goméz?
www.addamsfamily.com
..a ako vyzerá tento Goméz?...hi
vieš, ethelka, že javobec neviem ako vyzerá goméz? ale on viem ako vyzerá, tak daj, ja to porovnám
Katty:-))))) sám sa rozhodol:-)))zavolaj mu radšej ako spal on:-)))či nemá svalovku:-)))
Ja som na tej zabíjačke bola s bývalím priatelom z pred 13 rokov,to keď sa mi takto sníva,väčšinou stretnem toho človeka,alebo niekoho,koho som roky nevidela...
Goméz,ja si nemôžem pomôcť ale mne sa strašne páči ten tvoj nick,aj sa podobáš?či to len tak?