Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
idem trocha von, panika. aspoň na chvíľu, aby som tu neztvrdla, nastúpim okolo 14.00, zatiaľ pá
zvláštne, ja som si vždy držala od neterí a synovca odstup, som presvedčená, že keď deti budú chcieť, samé prídu, iba vtedy, keď je to čistá nevyhnutnosť, tak som aktívnejšia, nikdy sa nepchám deťom do pozornosti, zvláštne, že?
to je super,ze taka mala uz ma vlastny dom.No proste niekto ma uzasnu mamu.Moja sesterka ma 16 mesacnu dcerku-zboznujem ju.Je vo veku,ked jej to uz pali a zozrala by som ju
moja, teraz nedávno, asi 100 mailov + úlohy do školy
no, práve držím pozvánku na oslavu prvého roka mojej krásnej neterky; moja švagrinka je exotka, prišla som ku nim a ona tam stavala domček pre malú, normálne z papierových krabíc a pekne šróbikmi priťahovaný, okná, dvierka, veľký, asi 1,5 m2, šiši ľudia, ale mám z toho velikáááánsku radosť
inak-uz sa ti niekedy stalo,ze ti zmizol mail zo schranky?Budem tu musiet zaviest vazne bezpecnostne opatrenia:-)
no tym mojím sa neda-vacsimou beham s dynamitom:-)
a velarazy to ani nie je ten skolsky dvor-lebo to vyzera inak,ale viem,ze to je on.No to som pekne skomolila-a divim sa mojim prisprostym snom
my neohovárame, my konštatujeme
a ja som stále pred štátnicami a nestíham, ale týmto snom aj rozumiem:)
ved ho neohovarame